Share
Pripremite se za vrhunsko uživanje u seksu

Pripremite se za vrhunsko uživanje u seksu

Pre nego što se upustite u čin vođenja ljubavi, postoje stvari koji mogu da povećaju vaše seksualno zadovoljstvo. Određenom hranom , mirisima ili masažom možete sebe da dovedete do vrhunskog orgazma. Ne zaboravite ni reči, one “prljave” mogu da imaju sjajan efekat.

Vežbama do orgazma

Predlažemo vam nekoliko pokreta kojima ćete povećati svoje uživanje u seksu. Vežbanje se sastoji iz sledećih koraka: dovoljno je da nekoliko minuta u toku dana stežete i opuštate mišiće karličnog dna, naizmenično, po pet sekundi. Posle nekog vremena uočićete da su vam orgazmi intenzivniji, dok će muškarci doživljavati intezivniju i snažniju erekciju.

Hrana sa afrodizijačkim svojstvom

Neka na vašem jelovniku budu namirnice koje povećavaju seksualnu želju. Tu su šparoge sa folnom kiselinom koja potiče prokrvljenost što je posebno delotvorno kod problema s potencijom. Jedite ananas koji sadrži organske kiseline i mineralne soli i veoma je delotvoran u kombinaciji s čilijem, medom ili rumom. Muškatni oraščić je posebno efikasan kod muškaraca, dok vanila i đumbir bude želju za seksom i seksualnu osetljivost.

Ne zaboravite masažu

Nežan dodir veoma prija našem telu. Ona često mogu biti ukočena i stegnuta u mnogim oblastima. Opuštajuća masaža otključava naše delo i dovodi nas do veoma intenzivnih orgazama i mnogo boljeg seksa od onoga na šta smo navikli.

Mirisom do užitka

Osim što ćete omiljeni parfem staviti na telo, dodajte malo mirisa i na vaš krevet. Pored toga, kombinacija čistog muškog tela uz malo parfema je nedoljiva za žene. Miris ima veoma jako dejstvo u seksu, posebno onaj sa dodatkom mošusa.

Ne ustručavajte se prljavog razgovora

Podelite svoje fantazije sa partnerom, time ćete poboljšati komunikaciju, a i bolje ćete upoznati međusobne seksualne potrebe. Budite spremni, možda vas druga strana iznenadi i zaintrigira. Partnera možete lako zavesti perverznim porukama ili pozivima tokom dana, nakon kojih vas očekuje veliko uživanje.

 

Izvor: Zena.blic.rs