Share
U prodaji karte za Marčelov koncert u klubu Feedback

U prodaji karte za Marčelov koncert u klubu Feedback

Predvodnik srpske rap-crossover struje, Marko Šelić Marčelo i njegov “Napeti trio” posle dužeg vremena će održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 31. januara 2020, u klubu Feedback od 22 časa

Marko Šelić Marčelo; Foto: Ana Kašćelan

U susret novom singlu “Udahni” koji će uskoro biti zvanično objavljen i koji će najaviti predstojeći šesti studijski album pod nazivom “Nojeva varka” (čiji se izlazak očekuje u toku 2020), Marčelo će u Nišu izvesti repertoar koji podrazumeva najbolje numere iz dosadašnjeg toka karijere, a za zagrevanje publike pobrinuće se lokalna podrška sa juga Srbije – Delkor i Bezz iz Leskovca.

Delkor; Foto: Nina Momčilović

Marko Šelić Marčelo će ovom prilikom u Nišu nastupiti uživo sa svojim dugogodišnjim saradnicima: Nevena Glibetić – Nensi (vokal), Rade Sklopić – DJ Raid (klavijature, gramofoni), kao i maestralni Filip Krumes na violini.

Feedback promo

Prvih 100 ulaznica prodavaće se u pretprodaji po ceni od 700 dinara od subote, 11. januara, a preostali kontigent karata će biti pušten naknadno u prodaju po ceni od 800 dinara. Pretprodajna mesta: CD Sound – na kraju novog podzemnog prolaza (Obrenovićeva bb) i Minstarstvo Beer Bar (Vojvode Vuka 12, kod Doma Vojske).

VIDEO:

 

Autor: Veroljub Vecko Radojković – Portal Media Press Srbija