Share
Ivan Jegdić, Dram i Keni nije mrtav 24. januara u klubu ‘Feedback’

Ivan Jegdić, Dram i Keni nije mrtav 24. januara u klubu ‘Feedback’

U okviru rezidenture novih autora, posle rekordne posete u Novom Sadu i rasprodatog Kruševca, u petak 24. januara 2020. godine u klubu Feedback nastupiće Ivan Jegdić, Dram i Keni Nije Mrtav.

Foto: Feedback (PROMO)

U pitanju je live party i savšena mikstura indie, pop, trap, punk muzike na jednom mestu.

Foto: Ljubica100

Ivan Jegdić, talentovani kantautor koji beleži milione strimova svojim prvim singlovima i sasvim sigutno već ima bazu fanova koja željno isčekuje njegov nastup u Nišu. Ivan je sa pesmom Bolji čovek otvorio vrata širem auditorijumu, našao se na mnogim top listama, a kasnije singlom Kazaljke izbio na vrh slušanosti i u regionu, pa čak i u Bugarskoj.

Video:

Foto: Andrija Mihailović

Keni Nije Mrtav je već nastupao u Nišu i u mnogim drugim gradovima. Koncertno najaktuelniji novitet na sceni, popularno nazvani Keniji, beleže preko 50 nastupa tokom 2019. godine, a godinu završavaju u studiju radeći sa renomiranim producentima na svojim prvim zvaničnim izdanjima za Mascom records. Publika sa nestrpljenjem očekuje
singlove, ali ih već uveliko pevaju na koncertima.

Feedback promo video:

Foto: Tatjana Wall

Dram – synth, electropop, indierock bend pretvoriće Feedback u plesni podijum. Ukoliko do sada niste, obavezno čekirajte zvaničnu plejlistu benda. Upravo su izbacili svoj prvi album za PGP RTS i reakcije su odlične.

Album:

Ulaznice za petak, 24. januar možete nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo toursu (Nikole Pašića 35), ili na ulazu po ceni od 400 dinara.

 

Autor: Portal Media Press Srbija