Share
Festival dečijeg filma u bioskopu Cineplexx Niš: Najbolji prošlogodišnji animirani i igrani dečiji filmovi od 1. do 9. februara

Festival dečijeg filma u bioskopu Cineplexx Niš: Najbolji prošlogodišnji animirani i igrani dečiji filmovi od 1. do 9. februara

I ove godine bioskop Cineplexx Niš prirediće najzabavniji raspust uz najbolje naslove animiranih filmova. Ulaznice po sniženoj ceni od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije očekuju najmlađu publiku i njihove pratioce. Karte su u prodaji.

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, vidimo se na Cineplexx Porodičnim danima od 1. do 9. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 20 sjajnih naslova i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte. Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u bioskopu Cineplexx Niš. Najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Najvoljeniji junaci vraćaju se da uveličiju školski raspust, pa ne propustite Simbinu avanturu u potrazi za istinom u filmu ,,Kralj lavova”, Maksove velike životne preokrete u filmu ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” ali ni Dorinu potragu za isgubljenim gradom u istoimenom filmu. Najneobičnija porodica na svetu prikupila je mnogo simpatija i vraća nam se na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa. Zapucketajte pristima uz ,,Porodicu Adams” iuplovite u najneobičniju avanturu. Simpatične ljute ptice u filmu ,,Angry Birds Film 2”, neustrašivi Spajdermen u filmu ,,Spajdermen: Daleko od kuće” vode nas na avanture u daleke gradove Evrope i sveta. Ako ste mislili da je ,,Grdana: Gospodarica zla”, razmislite ponovo, ipak je ljubav I njen pokretač pa vas možda i iznenadi. Elsa, Aana, Olaf, Kristof i Sven očaraće vas u potrazi za odgovorima koja su postavljena u prvom delu Diznijevog fenomena ,,Zaleđeno kraljevstvo”. Voljeni klasik ,,Dambo” povešće vas u avanturu koja slavi različitost i razbija predrasude. Raznolikost na svakom koraku tokom Cineplexx Porodičnih dana, pa vas tako očekuju I špijuni u filmu ,,Prerušeni špijuni”, kuce koje spasavaju svet u animiranom filmu ,,Patrolne šape”, jedno neodoljivo i čudno stvorenje u filmu ,,Jeti: Snežni čovek”, tu je i jedan detektiv i to ,,Pokemon detektiv Pikaču” kao i pomalo šašavi doktor koji govori sa životinjama u filmu ,,Dulitl”.

Ulaznice po sniženoj ceni za filmove u okviru Porodičnih dana u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

 

Trejler filma ,,Kralj lavova”:

 

Trejler filma ,,Grdana: Gospodarica zla”:

 

Trejler filma ,,Jeti: Snežni čovek”:

 

Trejler filma ,, Velika avantura”:

 

Trejler filma ,,Zaleđeno kraljevstvo 2”:

 

Trejler filma ,,Porodica Adams”:

 

Trejler filma ,,Angry birds Film 2”:

 

 

Autor: Portal Media Press Srbija