Share
Štek House raspisuje konkurs za nove članove tima

Štek House raspisuje konkurs za nove članove tima

Četvrti put za redom Štek House iz Niša otvara vrata svim zainteresovanim mladim ljudima od 18 do 30 godina da postanu deo tima ove organizacije. Konkurs za nove članove je otvoren do 15. februara 2020. godine u ponoć.

Svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka i mnoge druge pretoče u delo ali i da nauče kako se to radi, mogu se prijaviti putem online formulara.

Sve informacije i odgovore na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a shtekhouse@gmail.com ili putem zvanične fejsbuk stranice Štek House-a.

Organizacija Štek House postoji od 2015.godine i predstavlja svojevrsnu multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti.

Bavi se organizacijom izložbi, tribina, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu.

Štek House promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

 

Foto: Štek House

Autor: Portal Media Press Srbija