Share
Batak pred Inđiju: Disciplinovan protivnik, ali naš cilj su tri boda

Batak pred Inđiju: Disciplinovan protivnik, ali naš cilj su tri boda

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 16 časova dočekuju Inđiju, u sklopu 24. kola Superlige Srbije.

Radoslav Batak

Niški tim u ovaj meč ulazi kao šestoplasirani na tabeli sa sa 36 bodova, dok je Inđija na 14. poziciji 16 osvojenih bodova.

Duel protiv Inđije je na redovnoj konferenciji za štampu najavio šef stručnog štaba Radoslav Batak.

Dobro smo analizirali ekipu Inđije i ispratili njihovi igru. To je potpuno nova ekipa u odnosu na onu koja je igrala u jesenjem delu prvenstva. Imaju novog trenera, promenili su stil, veoma su čvrsti i disciplinovani, jako su dobri u tranziciji po osvojenoj lopti i neće nam biti nimalo lako u nedelju. Temeljno se pripremamo za ovaj meč, moji igrači su detaljno informisani o vrlinama i manama protivnika i očekujem da maksimalno motivisano uđu u meč. Respektujemo rivala, ali Radnički je svakako kvalitetniji tim od Inđije i to treba da pokaže u nedelju.
Potrebna sun am tri boda i daćemo sve od sebe da do njih i dođemo uz dobri igru – rekao je Batak.

Za razliku od prethodnih mečeva, Radnički u nedelju neće imati većih kadrovskih problema.

Svi igrači konkurišu za startnu postavu, osim teže povređenog golmana Nikole Petrovića. Vraća nam se levi bek Lazar Đorđević, koji je zbog povrede leđa propustio utakmicu sa Vojvodinom, i to je veoma važna informacija za nas. Svi smo motivisani da se dokažemo pred našom publikom, da se vratimo na pobednički put i jedva čekamo da meč počne – završio je Batak.

 

Autor: Portal Media Press Srbija