Share
Nedeljni horoskop od 2. do 8. marta 2020.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. marta 2020.

Portal Media Press Srbija vam donosi nedeljni horoskop od 2. do 8. marta 2020. godine

Ovan

Očekuje vas period koji vam može doneti mirno stanje na poslu. Bez većih stresova. Na polju ljubavi vas čeka povoljna faza za brak, zajednicu ili planiranje porodice. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji vam donosi manje probleme sa stomakom, crevima i osetljivom bešikom.

Bik

Nećete biti preterano zadovoljni dešavanjima tokom ove nedelje. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta kočnica na poslu. U ljubavi vam sledi udaljavanje od voljene osobe. Na polju zdravlja vas čeka period koji može da vam donese manje probleme sa kičmom, kostima, kao i sa disajnim putevima.

Blizanci

Na polju finansija vam dolazi veoma značajno poboljšanje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, oslanjate se na voljenu osobu koja vas poštuje voli i razume. Na polju zdravlja vas čeka stabilno stanje. Ne bi trebalo da imate veće probleme. Pazite samo na moguću gojaznost.

Rak

Očekuje vas period koji vam na polju posla donosi sudbinska razrešenja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati bitne odluke. U ljubavi niste sada preterano zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da vam donese manje probleme sa glavoboljom i nesanicom.

Lav

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete na poslovnom polju imati mnogo dobrih ideja. Kada je u pitanju ljubav, skrivate svoja osećanja i plašite se da ih otvoreno pokažete. Pred vama je nedelja koja vam na polju zdravlja donosi mogućnost za manje probleme sa srcem pa povedite računa o tome.

Devica

Očekuje vas sasvim stabilna situacija kada je u pitanju polje posla. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada postigli. Kada se radi o ljubavi, srećni ste jer pored partnera imate sve što vam je potrebno. Na polju zdravlja vas ne očekuje mogući problem sa nogama i cirkulacijom, pa povedite računa o tome.

Vaga

Naredni period vam odnosi mogućnost da na polju posla napredujete. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za ozbiljne odluke, brak, veridbu i ne želite ništa manje od toga. Na polju zdravlja vas očekuje period koji donosi moguće probleme sa zubima, kožom i kostima. Pazite na sebe. Posetite dermatologa.

Škorpija

Kada je u pitanju posao, možete da očekujete otvaranje novih prilika i faktor sreće koji vas prati. Na polju ljubavi cenite slobodu. Želite osobu koja vas neće opterećivati. Kada se radi o zdravlju, očekuje vas faza koja može da vam donese manje poteškoće sa jetrom ili bubrezima pa o tome povedite računa.

Strelac

Očekuje vas period koji vam donosi priliku da rešite bitna pitanja u vezi finansija, kredita ili nasledstva. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati stabilno stanje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ćete uspeti da rešite neke probleme koje ste imali sa urogenitalnim traktom.

Jarac

Mnogo toga vam na polju posla sada zavisi od drugih ljudi. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije i otežanja na ovom polju. Budite spremni na ljubavna rešenja i poboljšanje sa partnerom. Kada se radi o zdravlju, očekuje vas period koji može da vam donese manje probleme sa kožom, ali i sa alergijskim reakcijama. Izbegavajte sve faktore rizika kojima ste skloni.

Vodolija

Očekuje vas period koji može da vam donese manje probleme na polju posla. Niste sigurni koja odluka je za vas ispravna. Po pitanju ljubavi vas očekuje nepovoljno stanje. Monotonija vam menja odnos sa voljenom osobom. Kada se radi o zdravlju, pad imuniteta je naglašen pa ste skloni gripu i virusima.

Ribe

Možete da očekujete povoljnu nedelju za posao. Situacija se odvija onako kako ste želeli i očekivali. Nova ljubav dolazi u vaš život i veoma ste srećni zbog toga. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Možete da se posvetite sebi i dragim osobama. Problemi vas neće opterećivati.

 

Izvor: Krstarica.com