Share
Otkazana promocija knjige ‘Teodorin prsten’ autora Vanje Bulića, ostatak programa nepromenjen

Otkazana promocija knjige ‘Teodorin prsten’ autora Vanje Bulića, ostatak programa nepromenjen

Promocija knjige „Teodorin prsten“ Vanje Bulića, koja je trebalo da se održi 3. marta u okviru „Svetosavskog sajma knjiga“ otkazuje se zbog manjih zdravstvenih problema autora. Sve ostale zakazane promocije na sajmu održaće se po ranije utvrđenom rasporedu.

Večeras, trećeg dana sajma, očekuju nas tri promocije. U toku je predstavljanje zbirke priča „Prelet“ Kaje Nikolić Stojanović, od 18 sati o svojoj knjizi „Sedma sila bez krila“ govoriće Milorad Doderović, a u 19 sati je sala Oficirskog doma rezervisana za „Dume za svaki d`n“, Violete Jović.

Podsetimo, sinoć su svoja dela predstavili Aleksandar Mojašević, koji je govorio o svojoj zbirci „Pobuna razuma“, a zatim je Slaviša Pavlović publici predstavio svoj roman „Nema šanse da ne uspem“.

Do kraja sajma očekuju nas promocije Udruženja književnika Vranja, poetsko veče sa Vojkanom Milenkovićem, Tatjanom Živanović, Bratislavom Petrovićem i Biljanom Stanojević, zatim promocija monografije „Merak“ Zorana Petkovića, romana „Solunska 28“ Neleta Karajlića“, a pretposlednjeg dana sajma o svojim delima govoriće Boško S. Prokić, Stojan Prokopović i Milena Jović.

Sve promocije organizuju se u Oficirskom domu, a karta je, podsetimo, i ove godine simboličnih 50 dinara.

 

Foto: B. Cvetković

Autor: Portal Media Press Srbija