Share
Krvavi obračun mladića u Nišu: Tinejdžeru (16) presečena butna arterija!

Krvavi obračun mladića u Nišu: Tinejdžeru (16) presečena butna arterija!

Kod osumnjičenog je pronađena manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i zbog neovlašćenog držanja narkotika.

Foto: Portal Media Press Srbija

Niška policija uhapsila je F. P. (20) jer je u ponedeljak u Knjaževačkoj ulici naneo tešku telesnu povredu šesnaestogodišnjem L. A.

On je, kako se navodi, tinejdžera nožem ubo u desnu preponu usled čega je došlo do oštećenja velikih krvnih sudova, što je kvalifikovano kao teška telesna povreda opasna po život. Napadač je pobegao, ali ga je policija vrlo brzo pronašla i uhapsila.

Kod njega je pronađena manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i zbog neovlašćenog držanja narkotika. Kako se saznaje, obračunu je prethodilo koškanje nakon čega je F. P. potegao nož.

– Oni su se našli na mestu na kojem se okupljaju mladi iz tog kraja. F. P. je izvukao nož i zabio ga u nogu tinejdžeru, a zatim pobegao. Utvrđuju se razlozi napada na dečaka – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Povređeni šesnaestogodišnjak zbrinut je u niškom Kliničkom centru.

– Pacijent je zadobio ubodnu ranu, presečeni su mu butna arterija i vena, vaskularni hirurzi su mu rekonstruisali presečeni krvni sud. Na prijemu je bio u stanju hemoragičnog šoka zbog velikog gubitka krvi, a nakon hirurške intervencije je u svestan i stabilan – saopštio je Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

 

Izvor: Srbijadanas.com