Share
Nedeljni horoskop od 9. do 15. marta 2020.

Nedeljni horoskop od 9. do 15. marta 2020.

Portal Media Press Srbija vam donosi nedeljni horoskop od 9. do 15. marta 2020. godine

Ovan

Nepovoljna i teška nedelja je pred vama, pogotovo ako poslovi zavise od drugih a ne od vas lično. Voljena osoba bi mogla da pokaže neko nezadovoljstvo u vašem odnosu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati poteškoće sa leđima, bubrezima kao i sa kičmom i kožom koja je osetljiva.

Bik

Na polju posla vas očekuje dosta negativnih promena. Moguće je da se plašite prelaska na drugo radno mesto. Na polju ljubavi vas očekuju takođe nesigurnosti i zahlađenje. Zdravlje je u nepovoljnoj fazi pa je jako važno da se čuvate i da dovoljno pazite na sebe. Imunitet vam je veoma oslabljen sada.

Blizanci

Iako ćete imati iskušenje da se oslanjate na faktor sreće, bolje bi bilo da ne rizikujete puno na poslu sada. Kada je u pitanju polje ljubavi, spremni ste da partneru veoma iskreno pokažete osećanja koja imate ka njemu. Na polju zdravlja su moguće aritmije, problemi sa srcem i sa povišenim pritiskom.

Rak

Moguće je da ćete imati probleme na poslovnom polju i da će neke nade i zahtevi biti odbijeni. Na polju ljubavi osećate probleme u braku iako se o tim komplikacijama nekako ćuti. Kada je u pitanju zdravlje, hronične slabe tačke vas muče – stomak, bešika i jajnici ako ste ženskog pola mogu biti osetljivi.

Lav

Ovaj period vam donosi otkazivanje planove i dogovora, zastoje, probleme sa papirima i na putu. Ako ste u emotivnoj vezi, moguće je da ćete imati ljutnju ili svađu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti veoma skloni problemima koji su vezani za grip, viruse, prehladu itd.

Devica

Finansije su vam nestabilne. Sve što zaradite potrošite i pitate se dokle će to tako da bude. Na polju ljubavi želite stabilnost, ali sudbina vam je sada namenila nešto drugo. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete uspeti da oslabite, povoljan je period za dijetu. Rešićete se mogućeg viška kilograma.

Vaga

Tokom ove nedelje nemojte da očekujete poslovne uspehe. Potrudite se da umanjite štetu koja vam dolazi. Ljubavna situacija takođe donosi neki vid razočarenja. Na polju zdravlja je naglašena osetljivost, uradite redovne nalaze i sa  lekarom se na vreme posavetujte oko svega što vas muči.

Škorpija

Moguće je da nećete uspeti da realizujete sve poslovne planove. Strpljen – spasen, to važi za vas sada. Na polju ljubavi vam je jako teško da nađete sreću jer vi potiskujete i ne priznajete svoja osećanja. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa cirkulacijom, venama, srcem ali i sa nesanicom i nervozom.

Strelac

Nećete imati veće štete na polju posla, ali nećete imati ni neki veći napredak u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, stabilno stanje vas očekuje sa voljenom osobom. Zdravlje vam je takođe solidno, nemate veće tegobe. Ako ste imali do sada reumu, ona bi mogla ponovo da vam se aktivira.

Jarac

Očekuje vas težak period za posao u kojem vam neće biti lako da preuzmete kontrolu nad svim dešavanjima. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da voljena osoba gubi interesovanje za vas. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete podložni problemima i tegobama. Pazite na sebe.

Vodolija

Iako ste se nadali da ćete tokom ove nedelje na poslovnom polju uspeti da rešite mnogo toga, nažalost ipak nije tako. Kada je u pitanju ljubav, imate neko odbijanje ili razočarenje. Na polju zdravlja vas očekuje pretežno dobro stanje. Pazite samo da ne dođe do gojenja, vodite računa o ishrani.

Ribe

Pred vama je nedelja koja vam donosi materijalne brige. Nemojte da pozajmljujete novac sada. Na polju ljubavi vas očekuje pritisak od strane voljene osobe a moguće i da razmišljate o prekidu veze. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa varenjem i debelim crevom.

 

Izvor: Krstarica.com