Share
Tončev gradnja stavila svoj hotel ‘New City’ na raspolaganje gradu Nišu i državi Srbiji tokom pandemije korona virusa

Tončev gradnja stavila svoj hotel ‘New City’ na raspolaganje gradu Nišu i državi Srbiji tokom pandemije korona virusa

Kompanija Tončev gradnja, u čijem je vlasništvu hotel New City u Nišu, stavila je na raspolaganje hotelske kapacitete gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa.

Hotel “New City”; foto: Portal Media Press Srbija

Namena hotela New City će biti definisana odlukom kriznog štaba na čijem je čelu gradonačelnik Niša, a troškove smeštaja će snositi kompanija Tončev gradnja.

“Kada vecina hotela u regionu i svetu zatvara svoja vrata kako ne bi trpeli gubitke, Tončev gradnja je odlučila da svoj hotel New City stavi na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa i na taj način pokaže da svako od nas, svaki dan, može uraditi nešto dobro i korisno za zemlju u kojoj živi i za ljude koje voli. U hotelu New City sa Nišlijama smo delili samo lepe i vesele trenutke, bili partner velikim i značajnim manifestacijama i događajima. Sada, i u ovim teškim trenucima, želimo da budemo sa Nišlijama i da pokažemo da svi bijemo istu bitku. Zdravlje svih nas je jedino važno. Ako budemo svi na visini zadatka kao i u prethodnim danima, brzo će opet doći vreme kada ćemo se veseliti i zajedno raditi na unapređenju turističkog potencijala grada Niša. Ovo su dani najvećeg izazova za Srbiju i ovo je borba za svaki grad, svako mesto i svakog građanina” – izjavio je Novica Tončev, predsednik kompanje Tončev gradnja.

Novica Tončev, predsednik kompanje Tončev gradnja

New City hotel raspolaže sa 67 soba i apartmana i tri moderno opremljene, multifunkcionalne konferencijske sale, kao i velikom banket salom.

 

Autor: Portal Media Press Srbija