Share
Niš: Bahata vožnja Obrenovićevom ulicom u vreme policijskog časa! (VIDEO)

Niš: Bahata vožnja Obrenovićevom ulicom u vreme policijskog časa! (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži snimak bahate vožnje automobila Obrenovićevom ulicom u Nišu, koja spada u glavnu pešačku zonu, u vreme trajanja policijskog časa, zbog vanrednog stanja u Srbiji.

Ilustracija

Naime, vozač automobila je napravio niz saobraćajnih prekršaja i ugrozio bezbednost ljudi kojima je u tom trenutku zbog prirode posla bilo dozvoljeno kretanje niškim ulicama.

Očevici koju su posmatrali bahatu vožnju iz svojih stanova u strogom centru grada navode da je u trentku kada se desio ovaj saobraćajni prekršaj nije bilo policijske patrole koja bi preduzela određene zakonske mere protiv počinioca.

Nadam se da će pronaći nesavesnog vozača na osnovu snimaka sa nadzornih kamera koje su postavljene duž cele ulice ispred mnogih lokala i istog privesti pravdi – navodi M.R. koji stanuje u ovoj ulici.

Neodgovornim ponašanjem je rizikovao ne samo svoj, već i tuđe živote. Ipak, njemu je verovatno bilo važnije da što pre stigne gde god da se uputio – dodaje naš sagovornik.

Vozilo je nastavilo kretanje neprilagođenom brznom ka Trgu kralja Milana, a osoba koja se nalazila na mestu suvozača je napravila snimak mobilnim telefonom i objavila posredstvom društvenih mreža.

Većina sugrađana je ljuta zbog ovakvih poteza pojedinaca, te su česti komentari kako se ovakve situacije dešavaju svakodnevno, a odgovora i kazni nadležnih još uvek nema.

Video:

 

Autor: M. B. – Portal Media Press Srbija