Share
Nedeljni horoskop od 12. do 19. aprila 2020. godine

Nedeljni horoskop od 12. do 19. aprila 2020. godine

Portal Media Press Srbija vam donosi nedeljni horoskop za period od 12. do 19. aprila 2020. godine

Ovan

Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni tuđim problemima. Ne možete sve tuđe odgovornosti da preuzmete vi na sebe. Na polju ljubavi je moguć flert kroz prijateljstvo. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su veći problemi sa nervima, kao i tegobe koje se tiču kičme i kostiju. Povedite računa o svojim leđima.

Bik

Na polju ljubavi vam dolazi faza u kojoj ćete biti okrenuti pozitivnim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju posao, sve ide po planu i zadovoljni ste. Na polju zdravlja vam je naglašen povoljan period u kojem generalno nećete imati većih problema zadovoljni ste sobom i svojom formom.

Blizanci

Očekuje vas period u kojem ćete imati podršku iz daleka ili ćete dobiti dobru ideju za neku saradnju sa inostranstvom. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja vam donosi susret sa novom osobom. Na polju zdravlja treba da izbegavate bilo kakve poroke i da se čuvate ako ste skloni alkoholu.

Rak

Ova nedelja bi mogla da vam bude prilično teška. Na poslovnom polju dosta toga ne ide onako kako ste planirali. U ljubavi imate probleme sa voljenom osobom zbog stvari iz prošlosti. Ljubomora vas opseda. Na polju zdravlja ste skloni tegobama sa kičmom, ali i sa urogenitalnim traktom.

Lav

Moguće je da vaša očekivanja neće biti ispunjena kada je u pitanju odnos koji imate sa voljenom osobom. Dolazi do zahlađenja u vašoj vezi. Očekuje vas period u kojem ćete na poslu teško donositi samostalne odluke. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem vam biste trebali da se javite lekaru.

Devica

Možete da očekujete veliki obim poslovnih obaveza tokom ove nedelje. Na polju ljubavi vam postaje dosadno, stanje stvari dolazi do monotonije i to vam se ne dopada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje tegobe zbog pada imuniteta. Povećajte unos vitamina.

Vaga

Na polju posla vam dolazi povoljna faza u kojoj ćete imati dosta vremena za odmor. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojom ozbiljnom vezom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem bi trebalo da povedete računa o srčanim smetnjama kojima ste skloni.

Škorpija

Na polju posla vas očekuje povoljan period da se pozabavite ličnim planovima, privatnim ili porodičnim poslom. Faza stabilizacije vam dolazi i na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su i problemi sa probavom, varenjem, usporenim radom metabolizma pa povedite računa o tome.

Strelac

Na polju posla vas očekuje period u kojem biste mogli da imate pozitivne dogovore i nove razgovore koji vode do dobrih zaključaka. Na polju ljubavi vam dolazi povoljna faza za nova poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji vam može doneti česte probleme sa alergijama.

Jarac

Na polju posla vam dolazi povoljan period da jasnije vidite dešavanja. Nisu svačije namere dobre i iskrene. Na polju ljubavi vam dolazi susret sa osobom iz vaše prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni problemima koji su vezani za glavobolju, oči i probleme sa vidom.

Vodolija

Očekuje vas period koji vam donosi neke teške i važne odluke. Na polju ljubavi vam nije lako da se pomirite sa razočarenjima iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje, nepovoljan je period naglašen. Mogli biste da budete veoma osetljivi u narednoj fazi. Povedite više računa o svom zdravlju i idite redovno kod lekara.

Ribe

Očekuje vas period u kojem ćete na poslovnom polju imati veće dileme i nedoumice koje ne možete sasvim lako da rešite. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas razočarenje u partnera. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem ćete imati sklonost ka problemima sa cirkulacijom i krvnim sudovima.

 

Izvor: Krstarica.com