Share
Hrišćanska adventistička crkva uručila pomoć zaposlenima u KC Niš

Hrišćanska adventistička crkva uručila pomoć zaposlenima u KC Niš

Predstavnici Hrišćanske adventističke crkve uručili pomoć Kliničkom centru Niš, tačnije zaposlenima koji se svakodnevno bore da spasu živote.

Pomoć koju su predstavnici Hrišćanske adventističke crkve doneli je namenjena lekarima i ostalim zdravstvenim radnicima. Doneli su im voće, sokove, keksiće, kaše, instant obroke koje mogu brzo i lako da spreme na radnom mestu, kao i druge namirnice.

“Inicijativa je potekla od vernika, a ideja je bila da se pomogne. Oni koji su u prvim borbenim redovima najviše ispaštaju. Njima treba pomoć, treba da im pokažemo da verujemo u njih i da mogu da izguraju do kraja. Ovako smo pokazali da smo uz njih”, kaže sveštenik Hrišćanske adventističke crkve Darko Jeremić.

Zaposleni su im se zahvalili jer su se setili njih u ovim teškim trenucima. Kako kaže sveštenik, doneli su namirnice koje zaposleni tokom kratke pauze mogu da pojedu ili spreme u kratkom vremenskom periodu.

Predstavnici Hrišćanske adventističke crkve napominju da će ovakve akcije biti realizovane ponovo, prema potrebama i mogućnostima, a možda već naredne sedmice, najavljuje Jeremić.

 

Autor: Ivana Marković

Foto: Hrišćanska adventistička crkva Niš

Izvor: Niskevesti.rs