Share
Tuča osuđenika u niškom zatvoru: Pretukli ubicu metalnim nogarama od kreveta

Tuča osuđenika u niškom zatvoru: Pretukli ubicu metalnim nogarama od kreveta

Dvadesetdvogodišnji Danijel J. iz Prokuplja koji izdržava kaznu zbog ubistva, zadobio je povrede opasne po život kada su ga sinoć u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu pretukli osuđenici S. M. (29) iz Trstenika i M. F. (27) iz Kruševca koji su u niškom zatvoru zbog droge, saznaje Blic.

Incident se desio oko 21.50 časova u paviljonu „B“ niške kaznione odakle je teško povređeni Danijel J. transportovan u Klinički centar u Nišu.

„Motiv tuče još uvek se utvrđuje. S. M. i M. F. koji su na izdržavanju kazne zbog trgovine narokoticima odvalili su metalne nogare od kreveta i njima pretukli po glavi i telu Danijela J., osuđenika koji kaznu izdržava zbog ubistva. Naneli su mu teške povrede opasne po život a potom su ga odvukli do rešetaka i gde su stražari. Stražarima su predali i metalne cevi kojima su ga pretukli“, kaže naš izvor.

O slučaju je obaveštena niška policija i Više javno tužilaštvo a na mestu napada je obavljen uviđaj.

Pretučeni Danijel J. je osuđen na 13 godina zatvora jer je 2017.godine usmrtio Vojislava Blagojevića (26) iz Vidovače koji je pokušavao da pomogne vlasniku kafane koga je Danijel J. tukao sa drugovima.

 

Autor: Portal Media Press Srbija