Share
Četvorostruko ubistvo u centru Leskovca, među stardalima i trudnica

Četvorostruko ubistvo u centru Leskovca, među stardalima i trudnica

U centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena, potvrđeno je Jugmedii u PU Leskovac. Ubijen je jedan muškarac i tri žene, najverovatnije otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i majka, odnosno supruga.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati.

Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gde se desila tragedija kaže da je prizor bio jeziv.

Na licu mesta je policija i vrh policijske uprave Leskovac. Ubistvo se desilo u porodičnoj kući broj 8. Takođe na licu mesta nema nikog sem policije, a tragovi nasilja nisu vidljivi spolja.

Niko od komšija nije, kako je rečeno novinaru našeg portala koji je na licu mesta, čuo pucnjavu, pa se pretpostavlja da su ubistva izvršena hladnim oružjem. Za sada policija ovu informaciju nije potvrdila ali ni demantovala.

Naknadno saznajemo da je u policiju priveden jedan muškarac, za koga se tvrdi da je rođak ubijene porodice i da je živeo sa žrtvama, a žrtve niko od komšija ne poznaje.

„Mislim da su oni tu bili podstanari i to od nedavno“, kazao je naš sagovornik iz iste ulice.

Najnovije informacije

Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je Jugmedii da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

„Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće“, priča za Jugmediu žena koja je takođe na mestu zločina.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

„Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela „Beograd“ u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice“, dodaje naša sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Inače, nezvanično, saznajemo da je beživotna tela svojih roditelja i svojih sestara upravo našao taj dečko, treće dete iz ubijene porodice.

Ovakav zločin se ne pamti u Leskovcu od kraja jula 2002 godine kada je Dragan Čedić hladnokrvno ubio sedam mladih osoba, pa potom i sebe, a motiv je bila ljubomora. Motivi ovog zločina još su nepoznati.

Video:

 

Autori: M. Ivanović, D. Marinković

Izvor: Jugmedia.rs