Share
Braća iz Jagodine u Nišu ukrala pivo, pa ujela i tukla vlasnicu trafike

Braća iz Jagodine u Nišu ukrala pivo, pa ujela i tukla vlasnicu trafike

Niška policija uhapsila je braću M. K. (31) i M. K. (29) iz okoline Jagodine jer su sinoć oko 22.50 istukli Nišlijku iz čije trafike su prethodno ukrali pivo.

Foto: Portal Media Press Srbija

U policiji su kazali da su oba muškarca privedena i određeno im je zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Muškarci su napali Nišlijku kada im je zatražila da plate šest dvolitarskih flaša piva koje su ukrali iz trafike.

“Ona je sa svojim radnikom prolazila parkom i prepoznali su lopove pošto u radnji imaju video nadzor. Žena im je prišla i zatražila da pivo vrate ili da ga plate, međutim, jedan od muškaraca je nasrnuo na nju i pokušao je da je odgurne”, kazao je jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima, žena je lopova uhvatila za majicu da joj ne bi pobegao, a onda ju je on ujeo za ruku.

“Oba muškarca su onda napala ženu, udarali su je po glavi i telu punim flašama piva. Treći mladić koji je bio sa njima u društvu, nije se umešao u tuču, stajao je pored”, kazao je on.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je vlasnicu trafike i prevezla je u Urgentni centar gde su joj sanirane lakše povrede koje je imala na glavi i telu, a saniran joj je i ujed na ruci.

Niška policija traga za trećim mladićem koji nije učestvovao u napadu, ali jeste u krađi piva.

 

Autor: Portal Media Press Srbija