Share
Air Serbia postepeno uvodi letove sa Aerodroma Niš: Prvi letovi već 16. juna

Air Serbia postepeno uvodi letove sa Aerodroma Niš: Prvi letovi već 16. juna

Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia planira da od 16.juna odnosno 1.jula pokrene prve letove sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Air Serbia planira da i od 30. juna pokrene letove do Beča.

Sa Aerodroma Niš avioni Air Serbia-e će od 16. juna leteti ka Frankufurt Hanu i Nirnbergu, a od 1. jula planira pokretanje letova ka Hanoveru, Salcburgu i ponovo vraćaju sezonsku liniju do Tivta.

Direktor Air Serbia-e Dankan Nejsmit izrazio je zadovoljstvo što će obnoviti saobraćaj sa Aerodroma Konstatin Veliki i što će se prijatelji i članovi porodica ponovo susresti, a svakako prilika da se na letu nađu i poslovni putnici i turisti.

Stekli su se uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša. To je sjajna vest za naše putnike iz južne Srbije, koji su novost zeljno iscekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj i ovog grada. – izjavio je direktor Air Serbia-e

Iz Air Serbia-e navode da će prateći aktuelna dešavanja izazvane pandemijom virusa COVID-19 postepeno nastaviti sa uvođenjem i preostalih linija iz Niša.

 

Autor: A.P.
Izvor: Fly from Niš