Share
Kako da zadovoljite partnerku: Tehnike koje provereno dovode do vrhunca

Kako da zadovoljite partnerku: Tehnike koje provereno dovode do vrhunca

Predigra je svakako jedna od najvažijih stavki u seksu, pa se zato posvetite svojoj partnerki kako biste je oraspoložili za uzbudljivu igru koja sledi.

Nemojte se ustručavati da ljubite njen telo, jer će vaš trud nagraditi, savetuje seksualni terapeut Majkl Peri.

Takođe, pitajte vašu partnerku šta voli tokom seksa. Većina žena ceni kada se muškarac trudi da joj ugodi, jer vole kada vide da brine da li će je zadovoljiti ili ne, objašnjava doktorka Barbara Bartlik.

Kada se postane zabavno I pređete na konkretne stvari, vodite račina da klitoris ne stimulišete previše, jer to može biti jako bolno. Pravite pauzu kako ne biste uzbuđenje pretvorili u bol, ističe autorka knjige “Vodič za G tačku” Keti Vinks.

Ako želite da svoju lepšu polovinu zadovoljite oralno, probajte tehniku osmice. Prelazite po klitorisu kao da ispisujete broj osam, jer će se tako naizmenično smenjivati jači I slabiji pritisak, što će vašoj partnerki pomoći da lakše doživi orgazam.

Pojedini stručnjaci takođe tvrde da G tačku najlakše možete stimulisati prstima, jer a taj način kontrolišete pokrete. Kada je reč o pozama, najbolja je dogi stajl jer na taj način kontrolišete dubinu penetracije, dodaje doktorka Vinks.

Žene najveće zadovoljstvo dobijaju od strastvenih poljubaca, pa ako primetite da njen interesovanje za seks opada, počnite da je ljubite. Nemojte se koncentrisati samo na usne, već se posvetite i njenim očima, čelu vratu….

Žene retko iniciraju seks, ali kada to učine, nagradite ih. U suprotom, uz pomoć ovih saveta učinite da se osećaju zadovoljenije.

 

Izvor: Superzena.b92.net