Share
Kako izgleda prava ljubav

Kako izgleda prava ljubav

Muškarci zaista nisu toliko komplikovani, iako vam se može činiti da dolaze sa druge planete.

Kada je muškarac dovoljno zreo, i kada je iskreno zaljubljen, nećete imati potrebu da ostajete budni do kasno u noć i pitate se – gde stojite sa njim. Ako je vaš muškarac zaista zaljubljen u vas, njegovi postupci će govoriti mnogo glasnije od njegovih reči.

ŠTA JE ONO NA ŠTA SE ŽENE NAJVIŠE ŽALE?

NEDOVOLJNO POKAZIVANJE LJUBAVI

Brojne žene smatraju da treba da mole svoje muškarce za šačicu ljubavi i da moraju da im nacrtaju šta od njih očekuju, ali, moramo vam reći da tada nije u pitanju iskrena ljubav. Kada muškarac iskreno voli, nećete morati da ga molite za bilo šta.

NE PRILAZI VAM?

Kada je muškarac odlučan u tome da mu se neka devojka sviđa, i da želi da bude s njom, nema te sile na svetu koja će ga zadržati da joj priđe. Sva sramežljivist, pomisao na odbijanje i konkurenciju, nisu dovoljno jaki razlozi zbog kojih bi on odustao u nameri da vas osvoji. Ako vam ne prilazi, a jasno ste mu stavili do znanja da vas zanima i da ste slobodni, onda s njegove strane ne postoji dovoljno jaka emocija.

NE UKLJUČUJE VAS U SVOJ ŽIVOT

Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati da ga molite da postanete deo njegovog života. On će vas učiniti njegovim važnim delom, sam od sebe. Otvoreno će vam pokazati koliko mu značite i šta za njega predstavlja život bez vas. Njegove izjave biće vezane za vašu zajedničku budućnost, a najvažniji lik u celoj priči bićete upravo vi. Zaljubljen muškarac će se postarati da ceo svet zna ko ste, i šta mu značite.

SAKRIVA SVOJA OSEĆANJA

Kada je prava ljubav posredi, ne postoji način da se sakriju osećanja. On će vas obasipati pažnjom i ljubavlju na svakom koraku, koliko god dugo da ste u vezi i kakav god njegov karakter inače bio. Zaljubljenom muškarcu ne pada teško da vas pozove prvi, da vam pošalje poruku, da dođe po vas bilo gde, da idete zajedno negde gde je vama važno i sl. Kada je zaljubljen muškarac ni jednim delom svog bića ne razmišlja o skrivanju osećanja.

NE DOPADAJU MU SE VAŠI PRIJATELJI I PORODICA

Ako vas muškarac iskreno voli, pobrinuće se da bude u dobrim odnosima sa vašom porodicom i prijateljima. Ako oni vama znače, on će naći načina da i njemu oni postanu važni. Svako ko je važan vama, biće i njemu. Čak i ako sa nekim od pomenutih ljudi on nije na istoj talasnoj dužini, zbog vas će učiniti veliki napor da pronađe to nešto što može da bude zajednička tema.

NE ZANIMA GA KAKO STE PROVELI SVOJ DAN

Kada je muškarac zaista zaljubljen u ženu, zanimaće ga svaki sekund njenog dana. Sam će započinjati razgovor u tom pravcu, interesujući se pritom da li vas je nešto nasmejalo ili rastužilo. Nećete morati da mu namećete svoje dogodovštine, jer će želeti da sazna gde ste bili, s kim ste se družili, naravno i da li vam je nedostajao pritom.

 

Autor: Ž.J.

Izvor: Zenskimagazin.rs