Share
Najbolji put do savršenog seksa

Najbolji put do savršenog seksa

Kako bi vam seksualni život postao ne samo kvalitetniji, već i nezaboravan, a orgazmi postali svakodnevna pojava, za početak obratite više pažnje na predigru i komunikaciju. Donosimo vam šest koraka uz pomoć kojih ćete doći do seksa iz snova.

Foto: Shutterstock

Ne preskačite predigru

Najstrastveniji seks dešava se kada su oba partnera uzbuđena i fokusirana jedno na drugo, a predigra je najbolji način da postignete to stanje. Kvalitetnom predigrom povećaćete nivo uzbuđenja, želju za seksom, ali i šanse da doživite orgazam.

Ne požurujte predigru

Osim što podiže nivo seksualnog uzbuđenja, ako predigri date vremena koliko joj je potrebno, stvoriće se osećaj iščekivanja koji može biti presudan za neobuzdan seks. Iščekivanje i svojevrsna napetost koji se stvaraju predigrom su poput afrodizijaka jer, ako tačno znate šta će se i kada dogoditi – nemate zbog čega da se uzbudite.

Ne ustručavajte se da kažete šta želite

Recite partneru jasno i glasno šta želite. Naime, iako partner želi da vam ugodi, možda ne zna kako. Mnogi muškarci i žene ne usuđuju se da pitaju partnera što mu prija, i šta priželjkuje tokom seksa, jer se plaše da će ta pitanja uništiti dobro raspoloženje. No, kazati partneru šta želite i saznati njegove želje, jedan je od ključnih preduslova vrućeg seksa. Ako želite nešto specifično, jasno to dajte do znanja i preuzmite kontrolu.

Ne kritikujte

Kritika nikako nije seksi, zato koristite reči hvale, kao način na koji ćete tokom seksa dobiti ono što želite. Rečenice poput “Volim kada to radiš” odličan su način da dobijete što želite, a da ne narušite seksualnu napetost između sebe i svog partnera.

Preuzmite kontrolu nad svojim orgazmom

Mnogi ljudi veruju da će im za vreme vrućih igara u spavaćoj sobi partner priuštiti vrhunac i zbog toga nisu spremni da se aktiviraju i sami sebi omoguće zadovoljstvo tokom seksualnog odnosa. Naravno, partner bi trebao da bude obazriv prema vašim željama i za očekivati je da poseduje određene seksualne veštine, te da zna kako može da vas zadovolji. No, seks je nešto što radite zajedno, a orgazam je vaša “odgovornost” u istoj meri kao i odgovornost partnera.

Razmislite o korišćenju vibratora

Izbor vibratora danas je i više nego velik – počevši od boja, oblika pa sve do veličina. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i nemojte biti sramežljivi. Objasnite partneru da će vibrator uveliko poboljšati iskustvo seksa, te da će vam omogućiti orgazam s mnogo manje uloženog napora.

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs