Share
Uhapšen Nišlija zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (12)

Uhapšen Nišlija zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (12)

Nakon što je jutros uhapšen muškarac iz sela pred Bogatića, i jedan Nišlija je priveden zbog pokušaja silovanja devojčice.

Nišlija N.S. (48) uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dvanaestogodišnjom devojčicom.

Kako se saznaje, on se sa maloletnicom upoznao na ulici, tako što joj je prišao i ubedio je da počnu da se viđaju.

Primetio je u šetnji pored Nišave i obratio joj se rečima da je lepa i da bi voleo da se druže. Naivna devojčica nasela je na slatkorečive izjave, laskala joj je njegova pažnja i pristala je da se ponovo sastanu. Tokom poslednja dva meseca oni su se u više navrata krišom sastajali. U početku je N.S. prema njoj bio fin, a onda je počeo da je zlostavlja. Dodirivao je po telu i polnom organu, prikazivao joj je porno filmove i nagovarao na seksualni odnos. Međutim, devojčica se povukla tako da do obljube nije došlo – objašnjavaju izvori upoznati sa ovim slučajem.

Na svu sreću, da se nešto neuobičajeno dešava primetili su roditelji deteta koji su pedofila prijavili policiji. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji propisana je strožija kazna zatvora ako je žrtva dete pa N. S. preti robija od šest meseci do pet godina.

 

Izvor: Novosti.rs