Share
Incident u Niškoj Banji: Vlasnik bazena teško povredio mladića

Incident u Niškoj Banji: Vlasnik bazena teško povredio mladića

Nikola A. star 18 godina teško je povređen sinoć u Niškoj Banji, na bazenu “H2O” kada ga je vlasnik bazena na proslavi rođendana fizički napao i naneo mu povrede u predelu glave.

Foto ilustracija: Portal Media Press Srbija

Prvi rezultati istrage ukazuju da je tokom proslave rođendana, došlo do svađe, koja je okončana kada je vlasnik bazena Ivica M. (43) čekićem udario Nikolu u glavu.

Kako saznajemo, N. A. je bio gost na proslavi osamnaestog rođendana jedne devojke, čija je majka iznajmila bazen za slavlje.

Vlasnik bazena koji je prisustvovao rođendanu oko 22.45 časova išamarao je jedno dete, niko ne zna zbog čega. N.A. je prišao sa još jednim drugom da vidi šta se dešava i eventualno zaštitili dete kada ih je vlasnik bazena napao i zadao im udarce nekim tvrdim predmetom, kako se pretpostavlja, čekićem. N.A. je zadobio frakturu lobanje koja predstavlja tešku povredu opasnu po život, dok je njegov drug lakše povređen – kaže izvor “Blica”.

Mladić je prevezen u Urgentni centar u Nišu. Policijska patrola odmah je reagovala, a I. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

 

Autor: B.J.

Izvor: Blic.rs