Share
Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu uz animirani film ‘Trolovi: svetska turneja’ 4. oktobra

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu uz animirani film ‘Trolovi: svetska turneja’ 4. oktobra

Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a Portal Media Press Srbija vas
poziva na Porodični dan uz film Trolovi: svetska turneja” u Cineplexx Niš bioskopu, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuje vas u najmodernijem bioskopu u gradu.

ZAKERALO I MAKA PONOVO U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* Zeka”, Bubamara” ili Dečije novine junior”.

Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori u periodu od 12 do 14 časova sa kojima će naši najmlađi gosti otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.

Trejler filma:

Ulaznice za Porodični dan i film Trolovi: Svetska turneja” su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.

 

Autor: Portal Media Press Srbija