Share
Dovedite je do vrhunca uz nekoliko korisnih saveta

Dovedite je do vrhunca uz nekoliko korisnih saveta

Portal Media Press Srbija vam otkriva kako da unapredite seksualni život i uvek zadovoljite partnerku

PUSTITE JE DA BUDE GORE

Većina žena je potvrdilo da češće dožive orgazam ako su tokom seksa gore. Ova poza stimuliše klitoris i žena može bolje da kontroliše ritam pokreta i da ga prilagodi sebi.

NE RAZMIŠLJAJTE O POSLU I PROBLEMIMA

Lakše je to reći nego uraditi, ali ako se ne možete opustiti, verovatno nećete moći da je zadovoljite. Probajte se opuštati tako što ćete u krevet leći pola sata pre nego što biste išli na spavanje. Tako ćete se osećati manje iscrpljenim, pa će vam biti lakše da se prepustite jedno drugom i da uživate u trenutku.

IZ SPAVAĆE SOBE IZBACITE SVE ŠTO VAM SMETA

Kad smo kod uživanja u trenutku, teško je da se opustite i prepustite u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo i nije mesto.

Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera.

PONOVO UVEDITE PREDIGRU

Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate maziti u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerkinom društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše vaze, pa tako i u krevetu.

PROBAJTE SA DUBLJOM PENETRACIJOM

Pokušajte da partnerki stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova što će vam omogućiti dublju penetraciju i neviđeni užitak.

 

Izvor: Menshealth.rs