Share
Radnički doveo Darka Lazića

Radnički doveo Darka Lazića

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za štopera Darka Lazića, koji je na Čairu potpisao ugovor sa niškim timom i predstavljaće ozbiljno pojačanje u nastavku sezone.

Darko Lazić, fudbaler

Lazić (26) u Niš stiže iz Sarajeva, sa kojim je u prethodne dve sezone osvojio dve šampionske titule u prvenstvu Bosne i Hercegovine. U Srbiji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, a za prvi tim tog kluba upisao je 31 nastup. Igrao je još za Sopot i Spartak iz Subotice, a ozbiljnu internacionalnu karijeru napravio je nastupajući za ruski Anži, te turske timove Alanjaspor i Denizlispor.

Vraćam se posle mnogo godina u srpski fudbal i drago mi je što ću nositi dres Radničkog. Želeo sam da se vratim u Srbiju, a kada je došao poziv iz Radničkog odluka je bila laka. Ja sam neko ko sa velikom pažnjom prati zbivanja u srpskom fudbalu, tako da sam dobro upućen u situaciju u Radničkom. Gledao sam nekoliko mečeva ove sezone, tim je kvalitetan i ima potencijala za velike stvari, a poznajem i šefa stručnog štaba Milana Đuričića i nadam se da ću uspeti da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve u tekućoj sezoni – rekao je Lazić.

 

Izvor fotografije: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija