Share
Niš: Preminuo dečak usled bega od nepoznatog muškarca koji je izvadio nož

Niš: Preminuo dečak usled bega od nepoznatog muškarca koji je izvadio nož

Dečak A. Ć. (15) iz Niša preminuo je sinoć nakon što mu je jedan čovek navodno pokazao nož, zbog čega su on i njegovi drugari počeli da beže.

Foto ilustracija

Dečak je zatim iznenada pao i preminuo, a prema prvim informacijama nema nikakve vidljive povrede na telu. Tragedija se dogodila sinoć na raskrsnici Koste Stamenkovića i Hajduk Veljkove.

Dečak se vraćao sa sa drugovima kući kada su ispred jednog marketa videli čoveka kako sedi i jede. On je nešto pričao a A.Ć. se vratio, verovatno jer mu se učinilo da njemu nešto govori.

Kako se saznaje, čovek koji je sedeo i jeo onda je izvadio nož ali ih prema prvim informacijama nije jurio. Od straha dečaci su krenuli da beže. Na raskrsnici Koste Stamenkovića i Hajduk Veljkove dečak je pao.

Pozvana je Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira, prebačen je i u Klinički centar u Nišu ali je preminuo – kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak nema ubodnu ranu niti vidljive povrede. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

 

Izvor: Kurir.rs