Share
Klub zdravlja Niš: Predavanja dr Ivanova o autofagiji i na temu kako se boriti protiv Covid-a

Klub zdravlja Niš: Predavanja dr Ivanova o autofagiji i na temu kako se boriti protiv Covid-a

Klub zdravlja Niš organizuje besplatna predavanja doktora Dragana Ivanova pod nazivom “Zdravlje u vašim rukama” o autofagiji i na temu kako se boriti protiv kovida 19, koja će se održati u petak, 30. i subotu 31. oktobra u 19 časova u Svečanoj Dvorani Hrišćanske Adventističke crkve, u ulici 7. jula 21.

Mr sc med dr Dragan Ivanov je specijalista interne medicine i svesrdno zastupa vegetarijanski, ili još bolje veganski način života kao osnovni princip zdravlja i izlečenja. Završio je Medicinski fakultet i specijalizaciju iz interne medicine, a na postdiplomskim studijama se bavio vegetarijanstvom, kao jedan od pionira u ovoj oblasti.

Danas je profesor, osnivač i predsednik Udruženja za zdrav stil života “Eden”, koji na svojim predavanjima edukuje studente i ostalo građanstvo. U radu sa pacijentima u privatnoj praksi, pored klasičnih lekova primenjuje terapije biljnom ishranom i lekovima iz prirode.

Zdrava, biljna ishrana je deo njegovog osnovnog terapijskog protokola uz još mnoge prirodne elemente koji doprinose zdravlju, kao što su svež vazduh, kretanje, izlaganje suncu i autofagija, čime leči mnoge savremene bolesti.

Video:

 

Autor videa: Izvori Zdravlja

Autor: Portal Media Press Srbija