Share
Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra

Portal Media Press Srbija vam donosi nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine

Ovan

Nezadovoljni ste poslovnom finansijskom situacijom. Sa kolegama nemate harmoničan odnos, a finansije su oskudne i zbog toga vas brinu. Toliko ste preokupirani poslovnim problemima da ne obraćate puno pažnje na partnerku zbog čega ima utisak da je ignorišete. Mogući su problemi sa nestabilnim pritiskom.

Bik

Totalno ste frustirani situacijom na poslu. Saradnja sa inostranim saradnicima u koju ste polagali mnogo nade se iznenada prekida. Treba vam vremena da se oporavite i fokusirate na novu poslovnu ideju. Očekuje vas novo poznanstvo, buđenje emocija i strasti kojima ćete se rado prepustiti. Bešika je osetljiva.

Blizanci

Poslovna komunikacija neće teći onako kako želite. Problem je što nećete uspeti da drugu stranu pridobijete za svoje ideje. Problemi su prisutni i na emotivnom polju. Niste zadovoljni vezom i smatrate da ona nema veći potencijal. Prekid veze se nameće kao pravo rešenje. Imate ozbiljan nedostatak fizičke kondicije.

Rak

Očekuju vas iznenadni problemi na poslu koji će da utiču na prolongiranje završnih radova. To negativno utiče na finansije. Svesni ste da jedna stvar vodi drugoj pa pokušavate da reštie probleme u što kraćem vremenskom roku. Postaje vam jasno da ste idealizovali voljenu osobu. Ne dopada vam se šta vidite. Žuč je osetljiva.

Lav

Dobijate novu poslovnu ponudu. Ona je prilično zanimljiva. Potrebno vam je vreme da sagledate sve prednosti i mane prebacivanja na novi posao. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Druga osoba vam se dopada na prvi pogled. Planirate da nastavite druženje. Disajni organi su osetljivi.

Devica

Razmišljate o promeni posla. Verujete da finansijska situacija ne može biti gora, ali vas neplanirani trošak demantuje. Upravo su finansije razlog početka potrage za novim poslom. Očekuje vas novo poznanstvo. Uprkos problemima shvatićete da je u pitanju osoba koju ne treba da propustite. Pritisak je nestabilan.

Vaga

Saradnja sa strancima se odlično razvija. Sudski proces se ne razvija u smeru koji vama odgovara, a sem toga imate utisak da se vremenski razvlači bez ikakve potrebe. Iako ste željni ljubavi primećujete da je nova ljubavna ponuda prilično neozbiljna i glatko je odbijate. Zdravstvena situacija je stabilna.

Škorpija

Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla i rešavanje problema. Odlučni ste da ih konačno rešite, ali uprkos jakoj volji i trudu rezultati će biti manji od očekivanih. Uspostavljate komunikaciju sa bivšim partnerom. Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da povedete računa o pravilnoj ishrani, jer je stomak osetljiv.

Strelac

Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Čekate najmanju sitnicu da vas iziritira pa da date otkaz. Veza sa partnerom se ne odvija na najbolji mogući način. Problem je što nemate dovoljno energije da se fokusirate na poboljšanje odnosa. Kada je zdravlje u pitanju imunitet je prilično slab. Gledajte da ga što pre podignete.

Jarac

Prilično ste demoralisani zbog poslovne situacije. Zabrinuti ste zbog loših finansija, a kolege vas nerviraju. Totalno ste nezaineresovani za socijalnu sferu tako da se distancirate od ljudi. Ukoliko ste u braku konačno parterki pokazujete više pažnje na šta vam je zahvalna. Kada je zdravlje u pitanju nervi su preosetljivi.

Vodolija

Vaše primarno interesovanje je vezano za novac. Fokusirate se na poslovne obaveze koje sigurno i u kratkom vremenskom roku obezbeđuju priliv finansija. Imate snažne emotivne potrebe i posvećujete se voljenoj osobi. Neophodan vam je osećaj emotivne sigurnosti. Zdravsteno stanje je zadovoljavajuće.

Ribe

Puni ste energije, optimizma, samopouzdanja. Fokusirani ste na poslovne obaveze, očekujete uspeh i postižete ga. U emotivnoj sferi vas očekuju prelepa dešavanja. Dolazi do novog poznanstva i vi kapirate konačno značenje izreke ,,Ljubav na prvi pogled’’. Što se tice zdravlja osećate se dobro.

 

Izvor: Krstarica.com