Share
Cineplexx Niš bioskop ovog vikenda radi od 11 do 17 časova

Cineplexx Niš bioskop ovog vikenda radi od 11 do 17 časova

Portal Media Press Srbija vam donosi repertoar Cineplexx Niš bioskopa koji prikazuje najaktuelnije filmove na mestu zabave

Foto: Portal Media Press Srbija

U subotu i nedelju, 5. i 6. decembra, Cineplexx Niš bioskop će biti otvoren za publiku od 11 do 17 časova. Ukoliko ne znate kako da provedete svoje dane vikenda, Cineplexx Niš bioskop je pravo mesto za vašu bezbednu zabavu.

Uz trenutno najpopularnije filmske naslove i poštovanje svih propisanih mera, odlazak u bioskop u subotu i nedelju je odličan izbor za mali predah od svakodnevice.

Ovog vikenda na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa glavna zvezda je Nenad Jezdić u domaćem filmu „Vikend sa ćaletom“,. Novi film Miroslava Momčilovića – autora filmova „Kad porastem biću Kengur“ i „Sedam i po“ – donosi nam komičnu dramu o odnosu oca i sina. . Trolovi su i dalje na „Svetskoj turneji“ i sve su raspevaniji i zanimljiviji, što garantuje predah od škole za naše najmlađe posetioce. Publika će tokom vikenda moći da pogleda i trilere „Prevodioci“ i „Tišina belog grada“, a ljubitelji horora uživaće u filmovima „Stan 32“, „Nevidljivi čovek“ i „Tripozno“.

Balet balet ,,Krcko Oraščić“ koji je planiran za ovu nedelju, 6. decembra od 16 časova, pomeren je za narednu nedelju, 13. decembar u terminu od 14 časova.

Neka vaš izbor ovog vikenda bude Cineplexx Niš bioskop, mesto zabave i opuštanja. Vidimo se.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Sve projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

Autor: Portal Media Press Srbija