Share
Od poklona mnogo više: Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za Vas koji darujete

Od poklona mnogo više: Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za Vas koji darujete

Godina koju ostavljamo iza nas je bila teška i izazovna na mnogo načina. Ali ono važno što smo mogli da naučimo jeste da su solidarnost, podrška i zajedništvo preko potrebni svakom društvu.

Voleli bismo da te lekcije svi ponesemo u sledeću godinu i da pokažemo i sebi i drugima da #BITIHEROJ nije teško. Svaki od 365 dana koji nas čekaju su po jedna nova prilika da menjamo svet. Ako želimo da to uspe – moramo zajedno.

Svemu tome najbolje nas uče deca, a deca koja se leče od malignih bolesti već jesu pravi mali superheroji. Oni koji svakog dana prolaze kroz ono kroz šta smo delom morali svi da prođemo ove godine. I svakog dana nam pokazuju da su za superherojska dela jedino potrebni Ljubav i Podrška. Praznici su pravo vreme da to delimo jedni sa drugima.

Pozivamo Vas da pogledate naš novogodišnji katalog i izaberete iz njega paketiće za sebe i svoje najdraže, decu, prijatelje ili poslovne partnere. Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za Vas koji darujete i za onoga ko prima ovakav poklon. Zato što on nije običan poklon, u sebi nosi Ljubav i Podršku i po jednu novu nadu za mališane koji se leče od malignih bolesti.

Niko od nas ne može uraditi sam onoliko koliko možemo zajedno!

Hvala Vam što nam verujete i što zajedno stvaramo lepšu budućnost!

Vaš NURDOR

 

Autor: Portal Media Press Srbija