Share
Niš: Muškarac ranjen u pucnjavi

Niš: Muškarac ranjen u pucnjavi

U Nišu se sinoć oko 23 sata dogodila pucnjava u kojoj je ranjen tridesettrogodišnji muškarac.

Kako saznajemo, nepoznati napadač je u podzemnoj garaži pucao na D.T. (33) i ranio ga u nogu.

Foto: Telegraf.rs/D.K.

Niška policija intenzivno traga za osobom, koja je sinoć oko 23 sata u podzemnoj garaži u Romanijskoj ulici 11 pucala na tridesettrogodišnjeg D. T.

Kako saznajemo, napadač je postavio sačekušu žrtvi u garaži, jer je znao njegove navike.

Kako je saopšteno iz niškog Kliničkog centra, ranjeni muškarac je hirurški zbrinut.

Pacijent je primljen sinoć u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu u svesnom stanju. Odmah, nakon urađene hitne dijagnostike prilikom koje je utvrđen prelom desne butne kosti i povreda natkolenice, hirurški je zbrinut, i nakon toga smešten na odeljenje Klinike za ortopediju. Stabilan je, svestan i komunikativan, biće potrebna još jedna operacija narednih dana – rečeno je za Telegraf.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

D. T. živi u toj ulici i koristi garažu u kojoj ga je napadač dočekao. Oko 23 sata parkirao je auto, izašao je iz vozila kada je upucan. Očigledno je da nije postojala namera da bude ubijen, već verovatno „opomenut“. Ovo iz razloga što je na njega ispaljen jedan jedini hitac iz pištolja a pucano je sa udaljenosti od par metara, što znači da napadaču nije bio cilj da ga liši života. Iz tog razloga radi se o krivičnom delu teška telesna povreda, a ne pokušaj ubistva – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Foto: Telegraf.rs/D.K.

Intenzivno se radi na identifikaciji izvršioca, a kako nezvanično saznajemo, organima gonjenja posao otežava okolnost da je bio maskiran.

On je odmah nakon što je ispalio hitac pobegao. Policija je čitave noći patrolirala gradom, uviđaj je počeo sinoć, biće nastavljen i danas – objašnjavaju naši izvori.

U okviru operativnog rada biće obavljen razgovor i sa napadnutim mladićem.

 

 

Autor: D.K.

Izvor: Telegraf.rs