Share
Kako obradovati dragu osobu sa ličnom porukom poznatih i ujedno pružiti podršku deci Srbije?

Kako obradovati dragu osobu sa ličnom porukom poznatih i ujedno pružiti podršku deci Srbije?

SuperSTA.RS i poznate ličnosti u novogodišnjoj akciji za UNICEF

Predstojeći novogodišnji praznici su po mnogo čemu drugačiji. Pandemija nas još uvek ne napušta, društveni kontakti su proređeni, briga za budućnost raste, zbog čega izostaje uobičajena euforija i radost decembra meseca.
Uprkos izazovima, nikada nam nije bilo važnije da zadržimo pozitivan duh, i da pošaljemo radost i dobre želje onima koji su bili uz nas u godini koja odlazi – prijateljima, članovima porodice i deci kojoj su potrebni pomoć i podrška.

Zbog toga je SuperSTA.RS odlučio da podrži UNICEF baš u vreme kada je to najviše potrebno deci Srbije. Nova platforma koja omogućava da obradujemo nama drage ljude personalizovanim porukama njihovih idola, privukla je za kratko vreme veliku pažnju. Poznate ličnosti iz sporta, umetnosti, glume, muzičke industrije i šou biznisa učestvuju u proslavi važnih datuma i postignuća u životu dragih ljudi kojima su ove inovativne čestitke namenjene. Pored razmene dobre energije i želja, SuperSTA.RS zajedno sa UNICEF-om podržava decu Srbije, tako što im zajedno sa javnim ličnostima na platformi donira deo prihoda.

Na taj način SuperSTA.RS direktno pomaže decu Srbije u oblastima u kojima je im preko potrebna podrška – od prevremeno rođenih beba u neonatologiji, razvoja u ranom detinjstvu, obrazovanja i, do digitalnog nasilja, aktivizma mladih i opremanja bolnica u borbi protiv Kovid-19.

S obzirom na to da u Srbiji deca čine svega 17% stanovništva te da se zemlja suočava sa snažnim trendom depopulacije – svako dete je važno i zaslužuje radost i potrebnu razvojnu pažnju.

Zajednička akcija SuperSTA.RS i UNICEF ujedno promoviše ideju individualne filantropije, po kojoj je Srbija među pet najniže rangiranih zemalja u svetu u poslednjih 10 godina prema Svetskom indeksu davanja koji objavljuje Fondacija za pomoć́ dobrotvornim organizacijama (Charities Aid Foundation).

Ukoliko želite da obradujete drage osobe sa specijalnom željom za 2021, učinićete i dobro delo za decu Srbije. Pružite im radost novogodišnjeg davanja.

 

Autor: Portal Media Press Srbija