Share
Ideje za rođendanske poklone koje će slavljenici zaista voleti

Ideje za rođendanske poklone koje će slavljenici zaista voleti

Razmišljate kako da iznenadite dragu osobu za rođendan? Pitate se koji su to sve idealni pokloni koji će ih zaista ostaviti bez reči? Postoji nekoliko stvari koje možete uzeti u obzir kada je odabir najboljeg poklona u pitanju.

Jedan od najboljih načina jeste da, pre svega, uzmete u obzir šta je sve ono što ta osoba voli i u čemu najviše uživa. Da li se bavi nekim određenim hobijem? Da li voli da putuje? Posećuje li često koncerte, pozorišta, ili utakmice? Uživa li u sportskim aktivnostima ili više voli da provodi vreme kod kuće uz neku dobru, kvalitetnu knjigu?

Odgovorom na neka od ovih pitanja, doći ćete na ideju šta sve mogu da budu pokloni koji će ih najviše oduševiti. Ukoliko, ipak, i dalje niste sigurni šta bi bio najbolji izbor, evo nekoliko zanimljivih predloga koje će vam sigurno biti od koristi.

#1 Albumi i ramovi za slike – idealni za čuvanje uspomena

Najlepši, unikatni pokloni za rođendan su oni koji ostaju za čitav život. Neki od takvih poklona su prelepi albumi i ramovi za slike koji će da krase police u domu slavljenika. Postoji mnogo jedinstvenih primera albuma i ramova od raznih materijala, veličina, i boja po svačijem ukusu.

Možete da izradite najlepše fotografije koje svedoče o nezaboravnim, zajedničkim trenucima sa slavljenikom ili slavljenicom i koje možete posložiti u album, zajedno sa jedinstvenim opisima i porukama koji će im izmamiti osmeh na licu.

#2 Karte za koncert – doživljaj koji će pamtiti celog života

Bliži se rođendan vama dragoj osobi, kao i koncert pevača ili benda koji ona obožava. Eto prilike da je obradujete sa kartama za koncert koji će im zauvek ostati u prelepom sećanju.

Ne postoji ništa lepše nego da pravom i iskrenom fanu omogućite da uživo prisustvuje koncertu svog omiljenog benda koga obožava. Ovako nešto će toj osobi biti nezaboravno i zlata vredno.

#3 Deo sportske opreme – pravi izbor za sportske tipove

Ukoliko znate da se slavljenik ili slavljenica aktivno bave sportom, neki deo sportske opreme će im uvek dobro doći. Bilo da se radi o trenerci, majici ili šortsu za trening, tegovima, vijači za preskakanje, torbi za sport, flašici za vodu, znojnicama, steznicima i slično, šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

Osoba koja je zaluđena za sport, takođe je zaluđena i sa sportskom opremom, koja gotovo nikada nije dovoljna u ormaru. Ovo je pravi izbor za poklon svima onima koji ne mogu da zamisle svoj život bez sporta i fizičke aktivnosti.

#4 Parfem i kozmetika – uvek neophodni i poželjni kod svih

Ne postoji osoba na ovom svetu koja ne uživa u prelepim mirisima parfema i u lepoj, negovanoj koži i kosi. Iz tog razloga, kupovina određenog parfema ili seta sa kozmetičkim preparatima će uvek biti siguran izbor za poklon.

Postoji pregršt blagotvornih krema, mleka za telo, sapuna, dezedoransa, šampona, kupki, itd. što će biti od velike koristi vašem slavljeniku. Možete i sami napraviti prelep set tako što ćete nabaviti ukrasnu kutiju ili neseser koji ćete napuniti sa pažljivo odabranim kozmetičkim proizvodima. Budite sigurni da je ovo poklon za devojku ili ženu, koji će oduševiti svaku damu.

#5 Kurs – obradujte slavljenika sa korisnim poklonom

Ukoliko znate da osoba kojoj birate poklon za rođendan već duže vreme želi da uplati sebi neki kurs, a nikako da to učini, rođendan je idealna prilika da to uradite umesto nje.

Ovo će biti savršen poklon koji će toj osobi mnogo koristiti i sigurno će vam biti veoma zahvalna zbog toga. Bilo da se radi o kursu jezika, šminkanja, programiranja, pletenja, kopirajtinga, itd. odaberite onaj najidealniji za slavljenika.

#6 Knjiga – provereno najlepši poklon za sve prilike

Svi oni koji obožavaju da čitaju, uvek će biti u potrazi za odličnom knjigom koja će ostaviti veliki utisak na njih. Ako znate da je slavljenik pasionirani čitalac, možete ga obradovati sa fenomenalnom knjigom njegovog omiljenog pisca ili žanra u kojoj će posebno uživati. Da li voli da čita poeziju? Ili su mu omiljeni citati Meše Selimovića? Ako ste bliski sa slavljenikom verovatno ćete znati koja knjiga je najbolji poklon za njega.

Ukoliko niste sigurni koja knjiga bi bila najbolja, uvek možete da se konsultujete sa prodavcem u knjižari koji će vam pomoći da odaberete kvalitetno štivo koje će slavljeniku ostati kao prelepa uspomena za čitav život.

#7 Vikend putovanje – odlično iznenađenje dragim ljudima

Rutina svakodnevice ume da bude veoma dosadna i naporna. Ubrzan način života i jurnjava od kuće do posla, od posla do kuće je nešto što mnogo iscrpljuje ljude. Zato je beg van grada na vikend nešto što mnogi obožavaju da praktikuju.

Vikend putovanje je jedan od najkreativnijih poklona za rođendan dragoj osobi koja će uživati u svakom trenutku boravka u prelepim predelima prirode, daleko od sivila grada i nesnosne gužve na ulicama.

Budite kreativni i napravite jedinstven poklon za pamćenje

Odeća, obuća, satovi, nakit, ukrasni predmeti, šminka, tehnologija…lista ideja za rođendanski poklon može biti beskonačna. Bitno je da znate šta je ono što tražite i što bi slavljeniku bilo od velike važnosti.

Uvek možete da budete kreativni i da umesto materijalnih stvari, napravite pesmu, priču, naslikate sliku, napravite neki unikatan predmet, tortu ili bilo šta što će imati vaš lični pečat i koji će da zauzme specijalno mesto u domu slavljenika koji će ovakav poklon  posebno da ceni.

 

Autor: Dragan Antić – Portal Media Press Srbija