Share
Januarski maraton filmova u Cineplexx Niš bioskopu

Januarski maraton filmova u Cineplexx Niš bioskopu

Sve do 20. januara odabrana filmska ostvarenja po super ceni ulaznica od 250 dinara

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Niš i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu. U Cineplexx Niš bioskopu, u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije.

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Niš bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz  sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević,  snežnoj animiranoj priči  „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik. 

Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“. 

Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u namodernijem bioskopu u gradu. Vidimo se. 

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

Autor: Portal Media Press Srbija