Share
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. februara do 3. marta

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. februara do 3. marta

Portal Media Press Srbija vam donosi repertoar bioskopa “Vilin Grad” od 25. februara do 3. marta 2021. godine. Ljubitelji sedme umetnosti će moći da pogledaju premijere filmova “Lovac na čudovišta” i “Berlin Aleksanderplac”.

Bioskop Vilin Grad; Foto: Portal Media Press Srbija

Lovac na čudovišta

Pored našeg sveta, postoji drugi, svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom.

Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis (Mila Jovović) i njena jedinica (Ti Haris, Megan Gud, Dijego Boneta) bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja.

U očajnićkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca (Toni Đa), čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

Trejler filma:

 

Berlin Aleksanderplac

Najnovija filmska adaptacija istoimenog romana Alfreda Doblina, jednog od najvećih književnih dela dvadesetog veka.

Pokušavajući da čamcem ilegalno pređe iz Afrike u Evropu, Fransis doživljava brodolom. U tom trenutku očaja, obećava Bogu da će biti dobar čovek ukoliko preživi. Bog mu uslišava molitve i Fransis stiže u Nemačku živ i zdrav. Međutim, živeći kao izbeglica bez državljanstva i jednakih prava, nije mu ni malo lako da se drži svog obećanja.

Trejler filma:

 

Radni dani

 

Tom i Džeri, sinh.

Berlin Aleksanderplac

Jedini izlaz

Lovac na čudovišta

 

 

13:30 15:20 17:10

13:40

16:50 19:00

18:50

Vikend

 

Tom i Džeri, sinh.

Jedini izlaz

Lovac na čudovišta

Fantastični povratak u Oz, sinh.

 

 

11:40 13:00 13:30 15:20 17:10

16:50 19:00

15:00 18:50

11:30

 

 

Autor: Portal Media Press Srbija