Share
Bioskop ‘Cine Grand Delta Planet Niš’ biće otvoren 22. aprila

Bioskop ‘Cine Grand Delta Planet Niš’ biće otvoren 22. aprila

Najsavremeniji bioskop u Nišu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet. Ljubiteljima kinematografije i velikog platna, bioskop Cine Grand će pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

Pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za potpunu udobnost, platna vrhunskog kvaliteta i Dolby ATMOS – ozvučenje poslednje generacije!

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme, posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Posetioci bioskopa Cine Grand u tržnom centru Delta Planet na raspolaganju imaju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS – ozvučenje poslednje generacije.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove , takozvana „ljubavna sedišta“. Posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz moćan i jasan zvuk, koji garantuje Dolby ATMOS sistem.

Dok su radili na dizajnu sala, tim eminentnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale Ljubav, Mačka, Pčela i Pahulja. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.

Posebno se izdvaja novi koncept poimanja bioskopske sale, te glavna sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet nosi naziv – Experience.

Predstavljamo vam Cine Grand Experience – nezaboravno iskustvo!

Experience sala ima najveće platno u bioskopu, posebnog kvaliteta za kristalno jasnu sliku, i ozvučenje iz Dolby ATMOS laboratorije, koje proizvodi čist i višedimenzionalni zvuk za efekat sveobuhvatnosti, ali se i prilagodjava atmosferi u sali – kako se ne bi oduzelo od filmskog kvaliteta. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge, koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu. Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na podu i plafonu sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom. Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaborano iskustvo.

Bioskop Cine Grand biće ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice. The Kokice su pravi gurmanski proizvod, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno – kokice kakve do sada niste probali.

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji će biti namenjen svim generacijama.


Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red objekata za celu porodicu.

 

Autor: Portal Media Press Srbija