Share
JYSK uveo novu opciju online kupovine uz preuzimanje u prodavnici

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz preuzimanje u prodavnici

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK uveo je novu opciju online kupovine „naručite online i preuzmite u prodavnici“, prilikom koje možete željeni proizvod da preuzmete u radnji koja je vama najbliža, u periodu kada vam najviše odgovara. Svoju narudžbinu u minimalnom iznosu od 7.000 RSD plaćate online, a onda se ona dostavlja u prodavnicu po vašem izboru. Odmah po dostavi paketa u radnju, dobijate obaveštenje kada je sve spremno za preuzimanje.

Od sada možete da naručite online i preuzmete u prodavnici po vašem izboru

Kupovina na JYSK.rs ostaje potpuno ista, samo će se pri njenom završetku pojaviti opcija „Dostava u prodavnicu“. Uz mogućnost izbora radnje u kojoj želite dostavu, dobićete i procenjeno vreme dostave, kao i e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje.

Nakon što dobijete obaveštenje, u roku od sedam dana moći ćete da preuzmete svoju narudžbinu u odabranoj radnji. 

Kod opcije „Naručite online i preuzmite u prodavnici“ plaćanje se odvija online što ovu varijantu kupovine čini potpuno sigurnom uz izbegavanje kontakata unutar radnje sa drugim kupcima.

Vaši artikli se šalju direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise od dostupnosti zaliha u radnjama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je mnogo širi s obzirom na to da u ovoj varijanti imate mogućnost da naručite i online only artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na JYSK.rs

 

Autor: Portal Media Press Srbija