Share
‘Mortal Kombat’ stiže u Cineplexx Niš bioskop

‘Mortal Kombat’ stiže u Cineplexx Niš bioskop

Ovog četvrtka, 8. aprila, Sab Ziro i Škorpion vladaju velikim platnom

Jedna od najpopularnijih video igara, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu. „Mortal Kombat“ stiže u Cineplexx Niš bioskop, ovog četvrtka 8. aprila i preneće svu akciju našim posetiocima. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Sab Ziro, Škorpion, Sonja Blejd, Rejden i svi ostali poznati likovi sada će biti realniji nego ikada. Za ljubitelje video igara i akcionih filmova, „Mortal Kombat“ obećava nezaboravnu akciju na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa u Stop Shop ritejl parku. 

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Trejler filma ,,Mortal Kombat“:

Ulaznice su u prodaji.

 

Autor: Portal Media Press Srbija