Share
Centar zabave i Lounge Bar ‘Amper’ od 22. aprila u tržnom centru ‘Delta Planet’

Centar zabave i Lounge Bar ‘Amper’ od 22. aprila u tržnom centru ‘Delta Planet’

Iz potrebe za novim vidom zabave i kvalitetno provedenim slobodnim vremenom, nastao je Centar zabave i Lounge bar „Amper“, kao spoj najmodernijeg gejming centra i restorana sa fusion kuhinjom.

Centar zabave „Amper“ će vam pružiti priliku da na nezaboravan i pre svega kvalitetan način provedete svoje slobodno vreme. Gejming sadržaj najnovije generacije: interaktivna veštačka stena, brojne VR, sportske, arkadne i interaktivne igre, obrisaće granice između realnosti i mašte.

Poseban deo u Amper Centru posvećen je ljubiteljima Sony Playstation konzole, za koje je opremljena delux zona za potpuno uživanje.

Kao izraz savremenog sveta, i vodeći kulinarski pravac današnjice, u Lounge baru se služi hrana iz fusion kuhinje. Ova kuhinja se temelji na verovanju da se bilo koje namirnice sa različitih krajeva sveta mogu pomešati i spojiti, čineći savršen obrok. Kombinacija dijametralno suprotnih ukusa povešće vas na jedinstveno putovanje čulima. Odlikuje se nedostatkom strogih pravila, osim jedinog, a to je da jelo mora biti izuzetno ukusno.

Sigurna, posebna i nesvakidašnja, fuzija je, takođe, prilagođena današnjim potrebama, te pored obroka za celu porodicu, pravi ljubitelji dobre hrane mogu uživati u burgerima  po recepturi mladog kuvara, specijalno pripremljenih za naš restoran, dok će sladokusci biti oduševljeni vaflima i to u sopstvenim kombinacijama ukusa i tekstura ili kreacijama naših kuvara.

Pored individualnih i grupnih iskustava, u Centru zabave i Lounge baru Amper se mogu organizovati i specijalne vrste proslava, rođendanskih zabava i team building događaja. Budite sigurni da će to biti jedinstven i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

 

AMPER

Gaming | Coffee | Food

+381 64 863 40 67

Delta Planet Niš

Lokal L2.034

 

 

Autor: Portal Media Press Srbija