Share
Nišlija brutalno pretučen u kafani, zadobio teške povrede glave

Nišlija brutalno pretučen u kafani, zadobio teške povrede glave

Nišlija M.C. (28) brutalno je pretučen sinoć u kafani na Bulevaru Nikola Tesla pod još nerazjašnjenim okolnostima. On je u besvesnom stanju prebačen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da ima teške telesne povrede.

Nema svedoka, a žrtva je bila u nesvesti, policija rešava misteriju; foto: Portal Media Press Srbija

Kako saznajemo, mladić je oko 21.30 sati pronađen u hodniku kafane, ali niko od gostiju nije imao informacije kako je došlo do povređivanja.

Sve ukazuje na to da je pretučen. Nema svedoka napada, a organima gonjenja posao otežava to i što je mladić bio u besvesnom stanju pa nije mogao da objasni šta mu se desilo – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Iz niškog Univerzitetskog Kliničkog centra saopšteno je da je mladić zbog teških povreda glave zbrinut na Klinici za neurohirurgiju.

Pacijent ima manje krvarenje u mozgu, ali težak prelom vilice. Radi daljeg praćenja biće zadržan na Klinici za neurohurirgiju izvesno vreme, a čim mu stanje bude stabilizovano biće prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju radi saniranja povrede vilice – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policija je potvrdila događaj i saopštila da se intenzivno radi na njegovom rasvetljavanju.

 

Izvor: Espreso.co.rs