Share
Stanković pred Zlatibor: Znamo šta nam je činiti, idemo po tri boda

Stanković pred Zlatibor: Znamo šta nam je činiti, idemo po tri boda

Fudbaleri Radničkog sutra od 13.30 sati gostuju u Užicu ekipi Zlatibora, u sklopu pretposlednjeg 37. kola Superlige Srbije.

Foto: Portal Media Press Srbija

Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković je uoči puta u Užice istakao odličnu atmosferu u timu.

Znamo šta nam je činiti. Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe da osvojimo tri neophodna boda. Imamo jedan dobar niz iza nas, nismo izgubili meč od kada sam došao u klub i sa tim pozitivnim stavom idemo u Užice da upišemo trijumf. Potrebno je da budemo na maksimumu, da budemo ofanzivni, ali i oprezni, jer je Zlatibor dobio poslednji meč kao domaćin. Oni jesu već ispali, ali mi imamo veliko poštovanje prema njima i znamo da imaju kvalitet. Mi smo imali kvalitetnu radnu sedmicu pred ovaj meč. Oporavili smo se, temeljno ih analizirali i uradili smo sve što treba u pripremi jednog ovakvog meča – rekao je Stanković.

Radnički u Užicu neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

Biće nekih izuđenih novina u sastavu. Gavrić je nagomilao žute kartone i ne može da nam pomogne, Marković je već dugo povređen, a pod znakom pitanja je i nastup Kasalice, koji se povredio u prošlom kolu protiv Rada. To je svakako problem u ofanzivnom delu ekipe, ali mi smo se već navikli na takve situacije i imamo spremne zamene, a verujem da će ti igrači nadomestiti nedostatak ovih koji neće nastupiti. Mi smo već ubacili mlade igrače u „vatru“ i ubeđen sam da će nam energija Trifunovića, Đuričina i Živkovića koristiti u fazi napada. Vreme je da ti fudbaleri preuzmu odgovornost i pokažu zašto igraju za jedan Radnički – završio je Stanković.

Niški tim u ovaj meč ulazi sa 13. pozicije na tabeli sa 45 bodova, koliko ima i 15-oplasirani Novi Pazar, koji je prvi ispod “crte”.

Zlatibor je 18. sa 28 bodova i davno je izgubio šanse da ostane u ligi.

 

Autor: Portal Media Press Srbija