Share
Cineplexx Niš bioskop obeležava godišnjicu 22. maja: Specijalna cena ulaznice od 200 dinara za sve filmove

Cineplexx Niš bioskop obeležava godišnjicu 22. maja: Specijalna cena ulaznice od 200 dinara za sve filmove

Rezervišite 22. maj za najbolji provod na velikom platnu, jer Cineplexx Niš bioskop obeležava godišnjicu i nagrađuje ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u Cineplexx Niš bioskopu će cena karte biti 200 dinara za sve filmove. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni karte.

Cineplexx Niš bioskop pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za svoj rođendan, pa će tako naši najmlađi posetioci uživati u avanturama Diznijevih junaka Raje i Džoa u animiranim filmovima sinhronizovanom na srpski jezik ,,Raja i poslednji zmaj“ i ,,Duša“, kao i u nestašlucima višedecenijskih rivala Toma i Džerija u istoimenom filmu. Ljubitelji igrica neće propustiti priliku da na velikom platnu pogledaju film ,,Mortal Kombat“ a za sve koji uživaju u dobroj akciji preporučujemo film ,,Niko“ u kome glavnu ulogu tumači dobitnik nagrade Emi, Bob Odenkirk. Anđelina Džoli očekuje vas u filmu ,,Oni koji
mi žele smrt“, a sjajna glumačka postavka, predvođena Robertom de Nirom, Morganom Frimanom i Tomi Li Džonsom u sjajnoj komediji ,,Veliki povratnici“. Nominovana za nagradu Oskar u kategoriji najbolja glumica, Keri Maligan zablistaće na velikom platnu u filmu ,,Žena koja obećava“. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost u najspektakularnijoj bici svih vremena u filmu ,,Godzila protiv Konga“.

Sjajna ponuda filmova po specijanoj rođendanskoj ceni očekuje vas u Cineplexx Niš bioskopu, a detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs

Trejler filma ,,Žena koja obećava“: 

Trejler filma ,,Mortal Kombat“: 

Trejler filma ,,Tom i Džeri“: 

Trejler filma ,,Oni koji mi žele smrt“: 

Trejler filma ,,Niko“:   

Trejler filma ,,Veliki povratnici“: 

Trejler filma ,,Raja i poslednji zmaj“: 

Trejler filma ,,Duša“: 

Trejler filma ,,Godzila protiv Konga“: 

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja
rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

Autor: Portal Media Press Srbija