Share
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 20. do 26. maja

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 20. do 26. maja

Portal Media Press Srbija vam donosi repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. maja.

Cineplexx Niš bioskop; foto: Portal Media Press Srbija

Na repertoaru se nalaze tri nova naslova, premijerna projekcija filma ,,Tiho mesto 2“ kao i proslava rođendana Cineplexx Niš bioskopa 22. maja.

  1. ,,Živ čovek“ – Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi” Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Trejler filma:

  1. ,,Lihvar“ – Mundir je zelenaš, bivši bokser koji se uvek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan. Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

Trejler filma:

  1. ,,Miniri“ – Korejsko-američka porodica se seli na farmu u Arkanzasu u potrazi za sopstvenim američkim snom. Porodična kuća se potpuno menja dolaskom njihove lukave, neuredne, ali neverovatno ljubazne bake. Film je dobio nagradu Oskar za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

Trejler filma:

PREMIJERNO ,,Tiho mesto 2“ u Cineplexx Niš bioskopu

Premijera filma ,,Tiho mesto 2” održaće se u sredu, 26. maja od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Prvi deo je 2018. godine izazvao veliku pažnju i oduševljenje publike nakon gledanja, te ne iznenađuje činjenica da je ovo jedan od najiščekivanijih filmova ove godine. Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba. I ovaj nastavak režirao je Džon Krasinski, svoje uloge repriziraju fantastična Emili Blant, Milisent Simons i Noa Džul, dok su nove likove tumače Kilijan Merfi i Džimon Hansu.

Trejler filma:

  • Cineplexx Niš bioskop slavi rođendan 22. maja:

Cineplexx Niš bioskop slavi rođendan 22. maja uz specijalnu cenu ulaznice od 200 dinara za sve projekcije. Karte su u prodaji.

Najraznovrsnija ponuda filmova očekuje vas u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Naučna fantastika, trileri, akcije i naravno animirane avanture sinhronizovane na srpski jezik za naše najmlađe posetioce.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa po ceni od 200 dinara.

 

Autor: Portal Media Press Srbija