Share
Šta pokloniti partneru za godišnjicu veze ili braka?

Šta pokloniti partneru za godišnjicu veze ili braka?

Pored svih grandioznih proslava kojima često prisustvujemo ili sami pravimo, jedna od najsrećnijih je godišnjica braka ili veze. Svaka godišnjica podseća parove na zajedničke sate, kao i na uspomene koje nesebično dele jedno sa drugim.

Iz tog razloga, darivanje i iznenađenje koje ćete prirediti partneru je jedan od najtežnih zadataka o kojem razmišljate nedeljama pre godišnjice. Dekoracije i ostali aranžmani ulepšaće atmosferu, ali poklon ide direktno u ruke vašem partneru, zato se moramo pobrinuti da bude poseban.

Ako ste jedna od onih osoba koja svake godine traži pomoć od Google-a za osmišljavanje idealnog poklona, u nastavku teksta navešćemo savete i ideje koji će vam pomoći da kreirate poklon kakav vaš partner zaslužuje.

Personalizovani pokloni kao odraz kreativnosti

U većini slučajeva, mali slatki gest ima tendenciju da ulepša nečiji dan i podigne raspoloženje. Naravno da darivanje parfema i buketa cveća nikada neće izaći iz mode, ali ukoliko želite nešto zaista posebno, personalizovani pokloni su prvo o čemu trebate razmišljati.

Ovi personalizovani pokloni po vašem ukusu definitivno će se izdvojiti od ostalih poklona zbog emocionalne vrednosti koje imaju. To je uglavnom zbog toga što za poklone kupljene u obližnjoj prodavnici ne postoji ista emocija, kao kod poklona koji ste prilagodili prema ukusu vašeg partnera jer ga dobro poznajete.

Koji su to personalizovani pokloni idealni za vašeg partnera?

Iznenađenje u dezertu

Da li je vaš partner ljubitelj slatkiša? Nije iznenađenje da su slatkiši neizostavni deo tradicije na romantičnim proslavama, kakva je godišnjica veze. Koliko god da je parfem sladak poklon, parfem sakriven u ukusnoj torti koja se razbija čekićem je mnogo slađi dar.

S obzirom na to da asociraju na radost, nostalgiju i uživanje, slatke poslastice savršen su način da voljenu osobu obaspete srećom i pokažete joj koliko vam je stalo.

Kao što smo rekli, slatkiše možete personalizovati za voljenu osobu i ukrasiti stvarima značajnim za vašu vezu. Navešćemo dva primera. U tekstu iznad smo već pomenuli tortu reprezentativnog izgleda, koja se razbija čekićem kako bi se došlo do poklona. Opcije prilikom personalizacije za vašu godišnjicu su neograničene.

Međutim, ukoliko darujete žensku osobu, zašto ne biste slatkiše i tradicionalno cveće kombinovali u jedan personalizovan poklon za vašu godišnjicu? U prilagođenim buketima cveća po vašem izboru nalaze se slatkiši, koji vire iz vaze napravljene od kutija sa slatkišima.

Ne morate se ograničiti ni na slatkiše. Ovo je fleksibilni poklon za godišnjicu koji se zaista može prilagoditi ukusu vaše voljene osobe. Možete biti kreativni sa lizalicama, bombonama ili bilo čime što se može „rasporediti“ poput cveća. Ovaj preslatki poklon može biti klasičan, otmen ili živopisan onako kako vi zamislite.

Personalizacija svakodnevnih predmeta

Personalizacija predstavlja umetnost pretvaranja uobičajenih poklona u nešto posebno, i može se primeniti na svakodnevne predmete – čaše, šolje, flaše, majice, jastuke, igračke i praktično bilo šta.

Da li je vaš partner ljubitelj dobrog vina? Prilagodite čašu vina dopisivanjem ili graviranjem zanimljive reference iz vaše veze na njoj, i ulepšajte partneru užitak ispijanja omiljenog pića. Neki ljudi su vičniji pisanoj reči nego govoru.

Avantura na poklon

Ako je vaš partner avanturističkog duha, možda je bolje da razmislite o putovanju kao poklon iznenađenju jer oni više cene uspomene od materijalnih stvari. Pružite sebi priliku da se još jednom zabavljate poput dece, opustite u idiličnom okruženju, iskusite nova mesta i zajedno uživate u tome. To je dar koji dugujete jedni drugima.

Putovanje ne mora nužno biti skupo i luksuzno. Važno je da to bude mesto na kojem do sada niste bili, ili destinacija koja je važna za vašu vezu – mesto na kojem ste se verili, imali prvi sastanak, ili se jednostavno dobro proveli.

Ne možete pogrešiti ako iznenadite voljenu osobu odvažnom ekspedicijom po planinama, nacionalnom parku i drugim spomenicima kulture kojima je naša zemlja prepuna.

Ukoliko je vreme toplo, onda je krstarenje još jedna odlična opcija za najbolje poklone iznenađenja za vašu godišnjicu. Postoji mnogo opcija za krstarenje rekama sa kojih možete doživeti svu lepotu naše zemlje bogate vegetacijom i prirodom.

Putovanje za godišnjicu je odlična prilika da podsetite svojih obećanja, zaveta i dodate još jedno nezaboravno zajedničko iskustvo u album sa slikama. Šarmantni pejzaži u kojima ćete uživati začiniće atmosferu i dodati vrednost vašoj proslavi godišnjice.

Građenje zdravog odnosa može početi od darova, jer određeni emocionalni elementi pomažu jačanje veze između dvoje ljudi, a jedan od njih je upravo usrećivanje kroz poklon iznenađenja.

 

Autor: Dragan Antić – Portal Media Press Srbija