Share
Najnovija animacija na Cineplexx porodičnom danu: Omiljeni junaci iz porodice Kruds su se vratili

Najnovija animacija na Cineplexx porodičnom danu: Omiljeni junaci iz porodice Kruds su se vratili

U nedelju, 30. maja će se održati još jedan praznik za najmlađe u Cineplexx Niš bioskopu  – Porodični dan uz najnoviju sinhronizovanu avanturu „Kruds: Novo doba“.  Sve mališane očekuju sjajan provod uz najaktuelnije filmove na repertoaru, ali i poklon poster iz filma! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pre osam godina, svetu se prvi put predstavila porodica Kruds i odmah osvojila srca publike na svim meridijanima, a sada nam stiže nastavak. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su Anja Mit, Nada Blam, Stevan Piale, Srđan Timarov, Paulina Manov, Marko Janketić, Đurđina Radić, Dragan Vujić i Vesna Peštrović.

Trejler filma „Kruds: Novo doba“: https://youtu.be/BS1UO8G831w

Na repertoaru Cineplexx bioskopa u nedelju će se naći i druge animacije, sinhronizovane na srpski jezik – Tom i Džeri, Raja i poslednji zmaj i Duša.

 

Autor: Portal Media Press Srbija