Share
Prisustvujte seminaru u Beogradu i postanite sertifikovani Access Bars®praktičar

Prisustvujte seminaru u Beogradu i postanite sertifikovani Access Bars®praktičar

Želite da oslobodite glavu od previše misli, smanjite stres, dobijete više mira, imate drugačiji pogled na sve što se dešava u vama i oko vas, ili, pak, potpuno promenite svoj život?

Postanite sertifikovani Access Bars® praktičar tokom jednodnevne Obuke u Beogradu i naučite da radite ovu jednostavnu tehniku sa kojom možete sebi, svojoj porodici, postojećim klijentima… dati više lakoće i svesnosti u životu. Ako vam se tehnika dopadne, može vam postati dopunsko zanimanje, a može vam otvoriti vrata u život o kome niste ni sanjali.

ŠTA DOBIJATE?

– Praktično znanje kako raditi Access Bars® tretman sebi i drugima i svima smanjiti svakodnevni stres
– Access Bars® detaljan priručnik
– Access Bars® šemu sa 32 tačke na glavi
– Medjunarodno priznati sertifikat da ste Access Bars® praktičar
– Mogućnost odlaska na druge, višednevne seminare (jer je Bars® seminar preduslov za dalje)
– Tokom seminara 2x dajete i 2x primate tretman

Access Bars® je osnovni seminar u Access Consciousness™

U toku tretmana koristi se lagani dodir kojim se aktiviraju 32 tačke na glavi klijenta dok on opušteno leži na stolu za masažu.

Svaka od te 32 tačke odnosi se na neko životno područje (kreativnost, kontrola, novac, odnosi, podmladjivanje, mir, radost, tuga….) i laganim dodirom vrhovima prstiju se aktiviraju i otpušta se električni naboj i uverenja koja nosimo i koja nas ograničavaju.

Bars Tretman je jednostavna, a moćna tehnika za poboljšanje protoka energije u telu i za otvaranje ka većim mogućnostima u životu. Tretman mogu primiti svi, bez obzira na pol, zdravstveno stanje, starost – odrasli i deca.

Tretmani na obuci pomoći će da se brže razreše životne situacije. Ljudi koji su na obuku došli sa nedostatkom energije, umorom, depresivni, sa lošim snom, koji su „zapeli“ u nekom segmentu života i ne vide izlaz, sa promenama raspoloženja, ljutnjom, strahom, PTSP, traumama, poremećajima u ishrani i svim ostalim što im uzrokuje bol, otpor, pritisak ili nelagodnost u životu, promenili su mnogo više od onoga što su mogli da zamisle.

Posle obuke učesnici prijavljuju promene vezane za partnerske i porodične odnose, karijeru, fizičko, psihičko i emotivno zdravlje.

Barsi mogu biti, kao dodatna tehnika, velika pomoć terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, ličnim rastom i razvojem.

Datum: 18.06.2021. i 26.06.2021. godine
Mesto: Beograd
Vreme: 11-19 časova

Cena:

– 28.000 din / 240 eura (Hrvatska, Srbija, Slovenija…)
– 300 eu (Austria, Nemačka, Švajcarska…)
Ukoliko ponavljate seminar cena iznosi 50% tj. 14 000 din bez obzira kada ste završili prvi seminar.
Deca do 16 godina ne plaćaju seminar uz prisustvo roditelja, a od 16 do 18 godina plaćaju pola cene.

Voditeljka: Rada Čanak

Access Consciousness Certified Facilitator (CF), BF, BPF, CFMW
Prijave na: wellbeing.canak@gmail.com
Mob: +381 63 167 22 92

Dobrodošli!

VIDEO:

 

Izvor: ITnetwork.rs