Share
Leto na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu: Nova sinhronizovana Dizni Piksar animacija za sve mališane 20. juna

Leto na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu: Nova sinhronizovana Dizni Piksar animacija za sve mališane 20. juna

Kada se Dizni i Piksar udruže finalni proizvod uvek bude prepun zabave, poučnih priča i fenomenalne animacije. Sinhronizovana avantura ,,Luka“ očekuje vas u Cineplexx Niš bioskopu, na Porodičnom danu u nedelju, 20. juna od 12 do 17 časova. Karte su u prodaji.

Sladoled, vespe, ukusne paste, prelepi italijanski pirmorski gradić, vode nas na putovanje iz snova. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan a Cineplexx Niš bioskop će obezbediti pored sjajne zabave i uspomenu na ovo druženje, jer sve mališane očekuje originalan poklon poster filma ,,Luka“.

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka“ su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice – Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.

Od tvoraca filmova ,,Koko“, ,,U mojoj glavi“ i „Prča o igračkama“ stiže još jedan dobar razlog da posetiš Cineplexx Niš bioskop i budeš deo Porodičnog dana 20. juna.

Trejler filma:

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično* uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu! Pored snižene cene karte,  članove kluba očekuju i besplatne kokice.

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Luka“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

*ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice u Cineplexx Niš bioskopu

 

Autor: Portal Media Press Srbija