Share
Nišlije u strahu od muškarca koji nasumice napada prolaznike, trojicu ubo s leđa

Nišlije u strahu od muškarca koji nasumice napada prolaznike, trojicu ubo s leđa

Nepoznati muškarac tokom poslednjih nekoliko dana, lakše je povredio trojicu Nišlija, napavši ih s leđa oštrim predmetom. Upozorenje na nasumične napade na prolaznike proširilo se društvenim mrežama i izazvalo zabrinutost među građanima, posebno mladima s obzirom da su svi napadi zabeleženi u večernjim satima.

Istražni organi postupaju po prijavama oštećenih; foto: Portal Media Press Srbija

Obaveštenje, ko može neka izbegava Čair i Bulevar neko vreme… Jedan idot šeta tu i bode ljude nožem, izbo je večeras Stefana i mog momka, i sinoć jednog čoveka, sumnja se da je isti… Hvala Bogu, svi su dobro prošli, sa lakšim povredama. Prijavljeno je sve i nadamo se da će brzo biti uhvaćen. Mlađi je dečko kao mi otprilike – poruka je koja se deli u viber grupama i na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, istražni organi postupaju po prijavama oštećenih, intenzivno se traga za napadačem na prolaznike.

Sve tri žrtve napadača su mlađi ljudi, S.M. je devetnaestogodišnjak, A.K. ima 24 a V.Đ. 30 godina. Kako saznajemo, prvi napad se dogodio 23. juna u ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair kada su napadnuti S.M. i A.K. Dan kasnije u ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom uboden je Đ.V.

Jedna od žrtava je na društvenim mrežama detaljno opisala napadača.

Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao : – Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo niišta očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od napadnutih mladića.

Autor: D.K.

Izvor: Telegraf.rs