Share
Uspešno organizovan drugi HTT Naissus open u Nišu

Uspešno organizovan drugi HTT Naissus open u Nišu

Drugi humanitarni teniski turnir Naissus open uspešno je održan u subotu, 26. juna na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav prihod sa ovog turnira u iznosu od 76.500 dinara doniran je organizaciji NURDOR.

Još jedan, drugi nakon 2019. godine, humanitarni teniski turnir Naissus open održan je u Nišu. Ovaj humanitarni teniski turnir, kao i prethodni, igrao se na terenima Teniske akademije Živković, a pobedu je odneo Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Milan je u finalu savladao, Aleksandra Stojanovića, studenta iz Niša.

Aleksandar Stojanović

Nagradni fond ovogodišnjeg turnira bio je 76.500 dinara, a pobednik je ček uručio predstavnicima NURDOR-a, pošto je čitav prihod sa turnira otišao u ruke te organizacije.

“Ovo je drugi ovakav turnir koji organizujemo i zaista nam je zadovoljstvo da smo i ovoga puta uspeli da okupimo ljude u igri i humanosti. Hvala svim kompanijama koje su podržale i ove godine turnir, hvala igračima koji su došli da se zabave, uplatili kotizaciju i tako uvećali sam nagradni fond turnira, koji smo i ove godine namenili organizaciji NURDOR“, kaže organizator Nikola Mihajlović.

Finalisti i organizatori, Nikola Mihajlović (prvi s desna na levo)

Ovogodišnji turnir okupio je 23 igrača, među kojima su bile i tri devojke. Mila Ivanov, nekadašnja šampionka Engleske u mlađim kategorijama, došla je do polufinala eliminisavši pritom finalistu prvog turnira Pavla Pavlovića, ali je tamo poražena od Aleksandra Stanojevića. Osvajač turnira, Milan Kocić, je do finala eliminisao i osvajača prvog Naissus opena Marjana Angelovskog, koji je zbog povrede morao da preda meč, a potom je u polufinalu Milan savladao Vukašina Vasića iz Vranja.

Mila Ivanov

Finalisti, pobednik Milan Kocić u sivom

 

Ovogodišnji turnir finansijski su pomogli kompanije “SD Visokogradnja” iz Niša, “E-reciklaža”, “Hotel 018 In”, “Pekara Mina” iz Prokuplja, kao i svi ljudi dobre volje, koji su uplatili kotizaciju za turnir.

Vukašin Vasić

 

 

Fotografije: HTT Naissus open

Autor: Portal Media Press Srbija